reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tak jeszcze czytałam was o tych wspominkach zaręczyn i ślubów i uświadomiłam sobie ze nie pamiętam kiedy się zaręczyliśmy:szok: Chyba 12 czerwca 2006 roku , ale głowy nie dam sobie uciąć.. wiem ze byłam przed obroną magisterki i mąż mnie zaskoczył bo się strasznie denerwowałam i zamiast się uczyć przeprowadzałam się do niego:-D i wtedy szok!! Wielkie wzruszenie, cały pokój w płatkach róż i pierścionek:rofl2:
A ślub 10 maj 2007 roku:rofl2:
- my tez slub 10 maj tylko ze 2008

Pewnie nie chcą wywoływać jak się nic nie dzieje a termin jeszcze nie nadszedł. Jak ma jeszcze wody zachowane to pewnie będą jeszcze czekać.
- kochana mi wywolali porod dwa tygodnie przed terminem a mogli czekac..:) ale ciesze sie ze urodzilam odrobinke wczesniej :))

reklama
CZARNUSZKA NO JASNE ZE 2008 ROKU ALE GAPA JESTEM:szok: WOW NIE WIEM KIEDY SIĘ CHAJTALAM:szok: DOBRZE ZE KRZYS TEGO NIE WIDZIAL I ZAREĘCZYNY W 2007 ROKU A NIE 2006:-)
UFFFFFFFFFFF liczyłam że prawie 2 lata i tak wyszło 2007r:-D

Ostatnia edycja:
- my tez slub 10 maj tylko ze 2008

- kochana mi wywolali porod dwa tygodnie przed terminem a mogli czekac..:) ale ciesze sie ze urodzilam odrobinke wczesniej :))

Właściwie to dwa tygodnie do terminu to już żadna różnica, a już miałaś za sobą i maleństwo w ramionach:-):-):-)
To pewnie od szpitala zależy. Nieraz już po terminie i wcale się nie spieszą tylko czekają:-(

CZARNUSZKA NO JASNE ZE 208 ROKU ALE GAPA JESTEM:szok: WOW NIE WIEM KIEDY SIĘ CHAJTALAM:szok: DOBRZE ZE KRZYS TEGO NIE WIDZIAL I ZAREĘCZYNY W 2007 ROKU A NIE 2006:-)
UFFFFFFFFFFF liczyłam że prawie 2 lata i tak wyszło 2007r:-D
- hehe dobra jestes:-D wlasnie tak myslalam jakim cudem dwa razy rok po roku 10 maj to wypada w sobote??:rofl2:

Właściwie to dwa tygodnie do terminu to już żadna różnica, a już miałaś za sobą i maleństwo w ramionach:-):-):-)
To pewnie od szpitala zależy. Nieraz już po terminie i wcale się nie spieszą tylko czekają:-(
racja :) tylko ja mialam podejrzenie ze sebek jest za duzy na urodzenia SN i takie tam male problemiki mialam.. lekarze wiedza lepiej :D

ale Paula jest w domu, nie pojechala do szpitala, wiec nie widzial jej zaden lekarz.

Dziewczyny a ja mam pytanie z calkiem innej beczki.
Jaka bielizne nosicie?
Ja nosze figi, tylko chodzi o to, ze strasznie mi sie w pachwinach wpijaja. Nie wazne czy zaloze L czy XL, to nadal sie wpijaja, a to cholernie boli :eek:

ale Paula jest w domu, nie pojechala do szpitala, wiec nie widzial jej zaden lekarz.

Dziewczyny a ja mam pytanie z calkiem innej beczki.
Jaka bielizne nosicie?
Ja nosze figi, tylko chodzi o to, ze strasznie mi sie w pachwinach wpijaja. Nie wazne czy zaloze L czy XL, to nadal sie wpijaja, a to cholernie boli :eek:
ja nosze zwykle bawelniane majty hehe bez zadnych koronek bo przy sebusiu nosilam i potem tez mnie strasznie kuły a takie zwykle sa wygodne i nie drapia....

Może powinnaś już przerzucić się na takie ciążowe majteczki. Mogą być na przuch- wysokie lub pod brzuszek. Są wykończone delikatnym szwem, albo coś bezszwowego.
Ja na razie śmigam w takich jak przed ciążą:-)

reklama
ja mam bawełniane i z koronkami też ciut większe niż przed ciążą, ale takie typowo ciążowe też mam z GATTY ale są średnie bo są z jakiegoś elastycznego materiału a kosztowały kupe kasy 26zł za szt:szok:

Do góry