Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Adelina, Marry76 dziękuję za podpowiedz..już sie gotuje farsik:-)
A mi najlepiej nosi się szorty bezszwowe i zwykłe figi. Nie kupowałam żadnej specjalnej bielizny ciążowej wszytko mam sprzed ciąży, zrezygnowałam tylko ze stringów bo potem dziewnie mi się odciskały na podbrzusiu:-)

ale mi to nie wychodzi troche poszorowalam i czuje sie jakbym pole przeorała swoimi pazurami
, ale nic chwile odpoczne i lece dalej .
.Wow niezle nasypałowłączylam teraz tvn style i mowia o polskich firmach, wiedzialyscie ze np reserved, house, cropp, americanos, gino rossi ,witchen itp to poskie firmy??? ja nie
![]()
Niee no bez przesady !! Az tak mnie jeszcze nie porąbało ;-):-) wiesz od maja mieszkamy w swoim nowym wyremontowanym mieszkanku, i straszna frajde sprawia mi sprzatanie, lubie jak jest czysto, pewnie niedlugo mi to przejdzie heheAgus- tak piszesz o tych porządkach że normalnie az mi sie głupio zrobilo że ja tak leniu****e i wzielam sie za lazienke, kurcze wg mnie czysto ale no coz probuje i ja zrobic porzadki swiateczneale mi to nie wychodzi troche poszorowalam i czuje sie jakbym pole przeorała swoimi pazurami
, ale nic chwile odpoczne i lece dalej .
A tak w ogole to trochę mi przypominasz moją bratową - ale ona to bzika ma na punkcie porzadkow, wystarczy ze ktos przejdzie po podlodze a ta juz z mopem stoi.
normalnie ...chce do Chamonix!!!!! tam juz od 2 miesiecy pada