reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja też normalnych majtasach przedciążowych, ale kupiłam sobie 2 pary tych z Canpola pod brzuch i niestety zjeżdżają mi z tyłka. Chyba są za duże.
U mnie dziś pomidorówka, mąż się nie ucieszy:no:

reklama
Niee no bez przesady !! Az tak mnie jeszcze nie porąbało ;-):-) wiesz od maja mieszkamy w swoim nowym wyremontowanym mieszkanku, i straszna frajde sprawia mi sprzatanie, lubie jak jest czysto, pewnie niedlugo mi to przejdzie hehe:) wczesniej mieszkalismy z tesciową i taka porzadnicka nie byłam, moze dlatego własnie ze nie byłam u siebie ..;)
Też tak mam, od kąd jesteśmy na swoim bardziej dbam o porządek i cieszy mnie jak jest czyściutko, myślę, że właśnie powodem jest to, że to nasze mieszkanko i kto ma onie dbać jak nie ja :)

Dzwoniłam dzisiaj do zusu, wysłali pieniążki, także bardzo się cieszę, że dostanę przed świętami.

Umieram :(( boli wszystko boli
Nocka jakos przespana choc nos zapchany i budzilam sie zeby go wysmarkac :/ gardlo swedzi i piecze i boli :(
Zwleklam sie o 9 z lozka zadzwonilam do pracy ze nie przyjde bo jestem chora i dalej spalam do 12 .M poszedl na 13 do pracy a ja dogorywam i wlasnie wypilam goraca herbatke i jest mi teraz Goracooooooo bardzo goraca ,mierzylam temperature i mam 36,5 nic :(
A kosci mnie lamia i mi slabo i najgorsze jest to ze musze isc sama do sklepu bo nie ma nic na obiad a zjadlabym jakies zupki bo na nic innego nie mam sily zeby stac przy garach i pichcic :/
Myszka rozrabia to przynajmniej sie nie denerwuje i mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie .

Jutro goscie z polski przyjerzdzaja :) a ja nie mam sily nic robic nic sprzatac :/

Chce byc szybko zdrowa

Co do majtek to kupilam takie fajne mama H&M z bawelny i super sie je nosi ;) moje nie pasowaly i uwieraly .

Umieram :(( boli wszystko boli
Nocka jakos przespana choc nos zapchany i budzilam sie zeby go wysmarkac :/ gardlo swedzi i piecze i boli :(
Zwleklam sie o 9 z lozka zadzwonilam do pracy ze nie przyjde bo jestem chora i dalej spalam do 12 .M poszedl na 13 do pracy a ja dogorywam i wlasnie wypilam goraca herbatke i jest mi teraz Goracooooooo bardzo goraca ,mierzylam temperature i mam 36,5 nic :(
A kosci mnie lamia i mi slabo i najgorsze jest to ze musze isc sama do sklepu bo nie ma nic na obiad a zjadlabym jakies zupki bo na nic innego nie mam sily zeby stac przy garach i pichcic :/
Myszka rozrabia to przynajmniej sie nie denerwuje i mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie .

Jutro goscie z polski przyjerzdzaja :) a ja nie mam sily nic robic nic sprzatac :/

Chce byc szybko zdrowa

Co do majtek to kupilam takie fajne mama H&M z bawelny i super sie je nosi ;) moje nie pasowaly i uwieraly .

Oj bidulo współczuje, może się połóż :tak:zdrowie ważniejsze niż goście;-)

Ja dzisiaj też jakaś taka pełna energii, wysprzątałam domek i nie zdycham:-D:-D
Tylko u Igorka w pokoju nie mogłam posprzątać, bo wszystko leży na dywanie, ale nie da ruszyć bo wszystko akurat jest mu potrzebne:confused2::confused2:

Dronka-z datą to u mnie gorzej bo myli mi się dzień ślubu...jakoś nigdy nie jestem pewna czy to 28 czy 29...mąż już się na mnie o to wkurza:eek:.Wczoraj napisał to na dnie tuby z kadzidełkami i kazał mi tam zaglądać jak zapomnę:zawstydzona/y:Na mrozik jakoś nie chce mi się też wychodzić ale buty z daichmana czekają do reklamacji.Kupiłam 2 miesiące temu,dałam 100złotych a one mi przemokły po jednym wyjściu na zakupy w śniegu!!!:wściekła/y:

Ahhh to ja już 11 lat znam się z moim Ł:-)
Po ślubie jesteśmy 6 lat- 16.08.2003

Ale wiecie co??? musiałam chwilę pogłowić się żeby przypomniało mi się kiedy to dokładnie było:sorry::sorry:

ja jakbym zapomniał zawsze mogę pod obrączkę zajrzeć mamy datę wygrawerowaną i dobrze pamiętam kiedy bo to dzień moich imienin:-D:-D:-D

21.08 - w tym roku nam 5 lat strzeliło
a 26 grudnia oficjalne 8 lat razem;-)

Taka mała ściąga :-):-):-p
My też już nieraz planowaliśmy wygrawerować sobie tą date, ale jakoś tak nie było okazji:sorry:

reklama
Do góry