reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
maltanka świetne :-D:-D:-D
nimfii dobrze, że u nas nie ma w rodzinie zwyczaju wielkiego świętowania, zresztą ja tego jak ognia unikam i na Wigilię zawsze siedzimy u siebie. Jakiekolwiek odwiedziny to w 1 i 2 święto, no a wtedy to już żadnych upominków nie kupuję, bo po co. Prezenty są moim zdaniem są tylko dla dzieci.

Ja i córa wyzdrowiałyśmy, to teraz mój mąż zaczął grypować :-p:-:)-( Mam nadzieję, że nam już tego nie sprzeda! Trzeba zastosować poezję Maltanki ;-):-D
Kraf - ja dostałam. Musiała Ci jakaś "dobra dusza" pocztowa zakosić dla swojego dziecka :-p;-) Wyślij dane jeszcze raz. Nic nie zaszkodzi. Na próbki czekałam jakieś 2 tygodnie.
larkaa - i jak?
Habcia - byłaś z małym u lekarza? Dużo zdrówka życzymy!

No dotarłam. dziewczyny u mnie życie toczy się ostatnio jakimś ekspresowym tempie i dopiero co urodziłam Cypusia a zaraz bedziemy robić mu roczek.
Ogólnie cały czas coś się dzieję, cały czas mam coś do roboty. teraz też siedze nad książkami bo jutro mam zaliczenie ze staroploskiej u dziadka wariata z którym nigdy nic nie wiadomo. W szkole też zaopierdziel bo zbliża się koniec semestru i chca poprawiać zaliczac i takie tam różne. Ostatnio miałam hospitacje pani dyrektor (związaną z tym awansem) no ale była bardzo zadowolona.

W domu wszyscy po kolei chorujemy, zaczął Cypek, którego ciągle jeszcze męczy katar a poza tym wychodzą mu chyba z 4 zęby na raz i mamy meksyk. jak do tej pory było lajcikowo to teraz jest płączliwie i marudząco, bo to to dolne trójki i czwórki.
W międzyczasie zachorował mój Piotrek i ja i oboje wylądowaliśmy na antybiotyku bo nie mielismy nawet siły rekom ruszyć. Mam tylko cichą nadzieję że Kacperka ominie.

Na święta nie szykuję nic bo wWigilię będziemy u teściów w pierwszy dzień u moich rodziców a w drugi u znajomych i jakoś to minie!!uff

Larkaa nic sie nie dzieje. Ja zdalam za trzecim razem i to dlatego, bo zaraz przy wejsciu powiedzialam, ze to moj ostatni termin i sie usmiechnelam :)

Habcia - byłaś z małym u lekarza? Dużo zdrówka życzymy!
nie byłam. caly dzis trzymala go goraczka, mysle, ze to trzydniowka, ale nie jestem pewnA. radzisz zebym poszla? juz sama niewiem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry