reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tomy ich nie widzieliśmy ,a te co były to najwieksze widzieliśmy na 6-8 lat:szok:
Kupiliśmy Klaudii w galaxy w sklepie z bielizną rozmaitą:tak:

Moja kapustka na farsz wstawiona ,wiec sie robi ,muszę pilnować zeby nie przyjarać tylko:zawstydzona/y: dzieci sprzataja :tak:

reklama
ale mi źle:eek:
co chwile jem rosołek to troche lepiej- ale.... jiz nie bede pic:eek: pierd.... znajde inny sposób na robienie na odegranie sie M:eek: albo bede wychodzic i pozno wracac ale pic nie musze:-p

ide umyc wloski bo musze isc kupic prezent patrykowi na wigilijke klasową na jutro:tak:
a wieczorem sie umowiłam z kolezanką na piwko:rofl2::rofl2::rofl2:

ale bede pic wode:rofl2::rofl2::rofl2: wOde nie wóde żeby nie bylo:sorry::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

Hej Medeuska wspólczuje kaca,ale też zazdroszczę zabawy:-D,domyślam sie ,ze piwo na kaca to nic fajnego:szok:
Kapusta pyrko cze,ja zaglądam co róz ,a tu niemrawo,Malinka jak poszła kapustke nieszac to ja wcieło:szok::-D

zaraz wybuchnę!!!!!!!!!!! ten piedoła nie chce jeść:no: ja się ogotowałam jak #^#$^#%@^ a on nawet nie spróbował:wściekła/y: wyje ze głowa mi już pęka:crazy: oj co za dzień!!! A kapuche Malina na co robisz???? Farsz czy bigosik??

Madziula ....bo ja serce wkładam w tą kapuchę:-D:-D:-D:-D:-D
a w między czasie Antonio wstał trzeba było go przebrać napoić mięsko do obiadku dojrzeć no zaganiana jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z tego wszystkiego na "dom nad rozlewiskiem"się spóźniłam a film kofam:tak:
Kerna ja bigosik gotuję wg przepisu mojej teściowej bigos się zowie 1/4 tzn 1kg mięsa.1kg kapusty,1kg ieczarek 1kg cebuli:tak:a jaki mi wyjdzie się okaże ale się staram:-D
muszę jeszcze kupić rybę mąke cukier uszka i będe miała chyba zakupy zakończone:sorry:

hej laseczki:happy:
my po zakupach śnieg wali dużymi płatami jest cudnie choć jak pchałam wózek to się spociłam:-Djest -3 i bosko jest jak dla mnie mogło by tak być do marca snieg lekki mróz super:tak:
Tonisław zasnął w wózku i śpi teraz u dzieciaków przy otwarytm oknie:tak:ja robię bigosik i obiadzio i musiałam zajrzeć co u was;-)

As jutro robię karkówkę wg twojego przepisu:tak:powiedz mi kochana ona się do chlebka nadaje????
Malinuś ja też lubię taką pogodę.Właśnie wróciliśmy z młodym z sanek ,a na 16 ma Si.:szok::szok::szok::szok:.Trudno spóżnimy się,bo on musi coś zjeść.:tak:
To mięsko przede wszystkim na pólmisek i do chlebka właśnie.:tak::-):-)
Zobaczysz,że jak zrobisz to już piec nie będzie Ci się chciało.:tak::-D:-D:-D:-D

HELOŁ DZIOŁCHY:-)

Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)

W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumna:tak: Impreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto:tak:

Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća:tak:

A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest:-D:tak:
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować:tak:

Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo:zawstydzona/y::tak:
Ale fajny dzień i pogratulować zdolnej córki.:tak::-):-)
Kerna pw wysyłam.

Ostatnia edycja:
Moja kapustka juz gotowa ,surowa była pyszna i chrupiąca ,a farsz przez godzinkę sie ugotował ,no pychota,na jutro mam ambitny plan zrobić pierogów i krokietów:nerd:
a u nas -7,przez cały dzień ,ani płatek śniegu nie spadł,szkoda mi ,ze ma byc odwilż:tak:
Kerna wdech-wydech ,wdech-wydech:-D

Nareszcie ma chwilkę żeby tu zajrzeć :tak:
M juz gdzieś poniosło :tak:

Od rana sprzątam, gotuje, kupiłam choinkę, stoi już ubrana :tak:
Ale, że się nasprzątałam to wcale nie widać :eek:

Niki już prawie raczkuje :-D śmiesznie wygląda, jak próbuje rozpędzić sie w miejscu :-D:rofl2:

Dodam jeszcze, ze u mnie -16 i sypie...

Ostatnia edycja:
Mh,ale mrozi:szok:
tak to jest z tymi świętami ,człowiek zawsze sie narobi ,naszykuje jedzenia ,nakupuje prezentów ,wyda mnóstwo kasy w styczniu biede klepie i obiecuje sobie ,że za rok juz tak nie będzie:-D:-D:-Di co???? i tak w koło macieju:-D:-D

reklama
A to moje panienki, świątecznie :-p

p1130813.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-12-21

Do góry