reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Choroby i ich leczenie - leczenie w ciąży i po...

Pozbylam sie tego dziadostwa !!!!!

Moze nie, ale juz nic nie czuje a to sie liczy !!!!

Kiedy to moze wrocic i jak dlugo mam to jeszcze smarowć dziewczyny ???????

reklama
Pozbylam sie tego dziadostwa !!!!!

Moze nie, ale juz nic nie czuje a to sie liczy !!!!

Kiedy to moze wrocic i jak dlugo mam to jeszcze smarowć dziewczyny ???????

Nie cchce Cie martwic, ale moja babcia cale zycie z tym walczyla, az w koncu w tym roku fundnela sobie zabieg - 4 razy po 600 zl :eek:

ja chyba też mam ten problem....na razie zwalczam go 1 jabłkiem na dzień:-pi ... jest coraz lepiej:-)

c hciałam spytać.. jak rozpoznać że ma się hemoroidy??
bo ja się obawiam że chyba mam.. ale nie wiem:sorry:
problemy z wypróżnieniem + wychodzace z odbytu guzki/kulki
mozna miec tez hemoroidy tylko w srodku no ale jak to rozpoznac to nie wiem
jesli pojawia sie krwawienie przy robieniu kupy tzn ze jakis hemoroid peknal albo sie uszkodzil...

problemy z wypróżnieniem + wychodzace z odbytu guzki/kulki
mozna miec tez hemoroidy tylko w srodku no ale jak to rozpoznac to nie wiem
jesli pojawia sie krwawienie przy robieniu kupy tzn ze jakis hemoroid peknal albo sie uszkodzil...
no to problemy z wypróżnieniem mam... :wściekła/y:
cholera i już jwestem zła... bo właśnie tak m się zdawało że mam te hemoroidy ale nie wiedziałam jak to rozpoznać...
krew.. nie wiem .. nie oglądam mojej kupy:-p
a guzków nie mam żadnych,....
a jak to leczyć albo zwalczyć???

no to problemy z wypróżnieniem mam... :wściekła/y:
cholera i już jwestem zła... bo właśnie tak m się zdawało że mam te hemoroidy ale nie wiedziałam jak to rozpoznać...
krew.. nie wiem .. nie oglądam mojej kupy:-p
a guzków nie mam żadnych,....
a jak to leczyć albo zwalczyć???
Wiesz, to może też być zwyczajny problem z wypróznieniem - niekoniecznie hemoroidy..
Jesli wychodzą na zewn to stosuje się maści - trochę przeciwbólowe, trochę łagodzące no i pomagające spowrotem się wchłonąć do środka
Wewnętrznie lekarz mi np już w czasie ciąży przepisał syropek dzięki czemu łatwiej było się wypróżniać. Jeśli nie wybierasz się do lekarza to pozostaje jedzenie śliwek, jabłek, siemie lniane itd...

Wiesz, to może też być zwyczajny problem z wypróznieniem - niekoniecznie hemoroidy..
Jesli wychodzą na zewn to stosuje się maści - trochę przeciwbólowe, trochę łagodzące no i pomagające spowrotem się wchłonąć do środka
Wewnętrznie lekarz mi np już w czasie ciąży przepisał syropek dzięki czemu łatwiej było się wypróżniać. Jeśli nie wybierasz się do lekarza to pozostaje jedzenie śliwek, jabłek, siemie lniane itd...
no a jak można się upwnić czy to hemoroidy czy nie??
najpierw to sprawdzę sobie czy kupki są z krwią...
późioej nie wiem co jeszcze...
treba zacząćjeść jabuszka .. i się zobaczy..
ale ztego co pamiętam na początku nie miałam problemów mimo bulu po nacięciu.. terz jakoś od kilku dni się zaczęło...

reklama
Do góry