reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
Bylam na chwilke u kolezanki a teraz siedze juz z mlodymi w domku i ogladam M jak milosc:tak::tak::tak:
Niedlugo bede Ich myla i niech ida spac:-);-)

KERNA
11 kg na 15 miesiecy to i tak calkiem sporo:tak::tak::tak::tak:
Moj Dominik wazyl wtedy kolo 9kg,a wiec nie jest zle:tak::tak::tak:Patrz tez z jaka waga On sie urodzil

reklama
Marta, ja poproszę przepis na zakwas do chleba :tak:

Widzę, że puściutko, kobitki w garach :sorry:

To ja tylko dobranoc napiszę bo jestem urobiona :sorry:

A no i moje Niki dzisiaj położona do łóżeczka po 5 min bez awantury sama usnęła :szok::szok::szok: Oczywiście czekam jeszcze na koncert po zaśnięciu :eek: Ale i tak jestem z niej dumna :tak:

to co wy wypisujecie to wszsrtkoco robicie na święta czy tylko cześć?
ja oprócz karpia tradycyjnego bede miala na wigilie:
baszcz czerwony z uszkami
zupe z karpia z grzankami
karp w galarecie
śledzie w ciescie i w sosie pomidorowym
ryba po grecku
śledie w śmietanie
śledzie w occie
kapusta z grzybami
moczka
makówki
łazanki z makiem
oczywiscie ziemniaki:rofl2:

schab pieczeń zwykła
schab pieczony nadziewany pieczarkami-pieczeń
kaczka
udka z kurczaka
piersi z kurczaka- kotlety
karkówka pieczeń
filet z indyka-pieczeń nadziewana mięsem mielonym
na obiad 1 dzien świąt rolady z kluskami i czerwoną kapusta:tak:
bigos
ciasta
sałątka jarzynowa
sałatka tortellini

ale w tym roku nie robie tego wszystkiego sama:sorry: M wezmie troche od mamy- a wiekszosc moja mama z babcią robia dla nas też:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
czy ktoras z was uzywala pampersow z Tesco?tych tescowych Gaga?
bo ja dzis swojeje kupilam bo od Agnes jeszcze nie doszly i tak sie zastanawiam jakie sa
kupilam w tesco bo tam mialam talony

kurcze jak to jeszcze nie dosżły??? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no przecież wysłałąm priorytetem:cool: kurcze co jest grane?wkurzyłm się na prawde :tak::tak::tak::tak:

U nas nadal mróz poniżej -10 i sypie sobie śnieżek, ale zima nam przed świętami przyszła:tak::tak:

u mnie na szczęscie było dzis już tylko -5C,całkiem inczej jak temp wyzsza :tak::tak::tak::tak::tak:

WITAM:confused2:

zdycham:confused2:

wczoraj było super- ale sie schlałam:szok:
wróciłam o 5 rano:szok:
ale wlasnei sobie przypomniałam dlaczego nie pije:confused2::confused2:
ogrrrrrrrrrrrromniasty kac:crazy:
wychlałam 0,5 litra żubrówki i 3 piwa:szok:
to chyba za ten rok nie picia:confused2::confused2::confused2::confused2:

zrobie sobie herbate z cytryną i ide spać dalej:confused2::confused2::confused2:

no to zaszalałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja jak zwykle nie mam an nic czasu,nawet teraz nie amm chwili aby z wami posiedziec na bb.

wkurzyłam się bo przysżza paczka z allegro,kupiłam sobie portfel,otwieram a tam rękawiczki męskie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pomylili zamówienia no kurczeno jak tak mozna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

byłm dzis z Oliwką u lekarza,aby sprawdzić jej to przeziębienie bo os środy ją trzyma.na szczęście oskrzela czyste :tak::tak::tak::tak::tak::tak: kazała dawać to co jej daje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale widze juz mniej kaszle,widac że nieco przechodzi i katar tez jakby minimalnie mniejszy...:tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka własnie usneła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a my z m idziemy oglądac filmik,M jakiśściągnął z netu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

prezenty mam już dla wsystkich pokupywane i popakowane :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Mlodzi juz w wyrkach,ja przy kolacji i mam luzik:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic
Dominikowi zaczal ruszac sie pierwszy zabek:tak::tak::tak:Pewnie jeszcze w tym roku Jemu wypadnie:-):tak::tak:
Na poczatku byl przerazony i sie poplakal ,ale Go przytulilam i Jemu wytlumaczylam ze jak bylam mala to tez mi wypadaly i ze teraz urosna Jemu duze :tak::tak::tak:I juz jest ok:tak::tak::tak:

reklama
dowikl no to gratulacje dla Dominika z okazji ruszającego się zębola :tak::tak::tak::tak::tak:

M mnie własnie wkurzył,mieliśmy oglądac ten film a teraz mi gada że jejmu się chche spać i dzis nie będzie oglądać to niech spada najpierw truje tyłek a potem idzie w kimono :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry