reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

czesc brzuchatki

widze ze nie tylko ja mialam glupiego m w siweta:tak: Pumpkin, Roxeen wspolczuje przezyc...moj coprawda byl w domu ale w wigilie sie poklucilismy (o to ze nic w domu nie robi a jak go poprosze to sie skrzywi i zacznie narezkac ze on ciagle zap...i chcialby wkoncu odpoczą a odpoczywanie +lezenie przed TV caly dzien) i do dzis sie nie odzywamy. tzn on probuje ale mi sie juz poprostu nie chce. dzis mielismny gosci na obiedzie i oczywsicie to ja musialam wstac o 7 rano, przyszykowac wszystko, posprztac bo jasnie pan musial sie wyspac,a jak sie wyspal to wlaczyl tv i lapsa i jak juz konczylam sprztac to sie zapytal czy mi pomoc. no normalnie rece mi opadly i pozostale czlonki tez:-D tazke łączę sie z wami lobitki i wsadzamw mu w tyłek całe drzewko siwateczne z pokruszonymi bombkami;-)

sylwkasz dobrze ze juz w domku. trzymaj sie i sie nie przeziebiaj!!!

widze ze ostatnio bole bioder na topie...ja dzis mialam kolejna bezsenna noc..najpierw skurcze co godzinę...(łydki;-) a potem bol bioder tak ze nie wiedzialam jak lezec a jak wstalam to napierdzielalo spojenie, takze ja dzis od 1 w nocy na nogach jestem:tak: a najgorsze jest to ze wcale mi sie spac nie chce...znowu zaczynam cierpiec na bezsennosc....:eek:

aaa Pumpkin koniecznie wklej fotki jak dopstaniesz.
ja juz miaalm sesyjke 2 tyg temu ale jakos nie moge sie spotkac z kolezanka zeby mi plytke dala ale potwierdzam ze uczucie jest super...i mysle ze warto miec taka pamiatke;-)

ps. dziewczyny czy wy macie zlecone ktg przed terminem porodu? bo tak sie wlasnie zastanawiam...polozna z ktora chce rodzic kazala mi po swietach przyjsc na ktg ale nie wiem czy musze miec skierowanie czy to juz w ramach "opieki przyt porodzie"?czy jak to jest?wiecie cos na ten temat?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pumpkin ano właśnie, chęci wzmaga, ale tak jak napisałaś, chcieć nie znaczy móc;-):-p:-) Zresztą jak T. się napije to mi się odechciewa, bo nienawidzę tych wyziewów alkoholowych ;-)
Morka w pierwszej chwili tak samo przeczytałam posta Yoli, ale zanim wyskoczyłam z gratulacjami przeczytałam go jeszcze raz :-D

Ja też nie rodzę w grudniu, a jakby Młodej zachciało się teraz wychodzić to będę ją tam z powrotem upychać ;-):-pJa właśnie popełniłam ten błąd, że wyskoczyłam 4 dni przed końcem roku i jestem o rok starsza :-p Ech, zawsze narwana byłam ;-):-)
Dziewczyny nie próbujcie nigdy kombinacji cienka kiełbaska wiejska plus 6 paczek popcornu toffee, właśnie coś takiego zjadłam i mam zgagę wszech czasów:-D

Hej dziewczyny!! Melduję się po świętach nadal w dwupaku i masakrycznie niewyspana. Cholernie boli mnie miednica. A świeta super udane, atmosfera rewelacyjna i mam nadzieję, że każda z Was ma podobne odczucia:tak: Obawiam się że nie dam rady nadrobić zaległości, bo za chwilkę idę legnąć przed telewizorem i trawić:-)

Beti - Spodobała mi się wersja z potłuczonymi bombkami. Utajona sadystyczna natura się we mnie odzywa... hi hi :evil::evil::cool2:

Czy ja jestem jedyna której nie chcą robić KTG??? Mój gin nawet o tym nie napomknął..

Kubiaczek - ja tam nie mam nic przeciwko jak stoi ale nie kończy.. :rofl2:

Kacha - Jessi teraz w kiełbaskowo- toffee-owych wodach pływa... :-D:-D:-D:-D
A zgaga fe, niech sobie idzie!

Pumpkin no wlasnie moj gin tez o tym nie wspomnial...a wydaje mi sie ze powinien bo biore dosc silne antybiotyki na paciorkowca i ecoli i chyba powinien dac mi skierowanie czy chociaz cos powiedziec. ja o tym ktg wiem od poloznej ktorej bede placila za opieke przy porodzie.

Antybiotyki bierzesz dopochwowo? I przede wszytstkim w razie paciorkowca: ilo dniowa jest kuracja? Wyniki wymazu będę miała dopiero 30 grudnia a 4 stycznia już cc, więc boję się, że mało czasu na ewentualne leczenie...

Niech mnie ktoś wygoni do łóżka, bo zamiast spać siedzę na kurniku i naginam w literaki!!! Dobrze, że mi się nie rzuciło na PS3 Call of duty, Uncharted albo inne kochanki mojego m.... ale ja puszczalskich nie lubię i skoro one z waszymi m też pogrywają to ja ich nie tykam!!!! :-)

Witam prawie już poświątecznie.
O kurcze ale z Sandra się wyrwala:szok: Który to u Niej tydzień?
Ja właśnie pozbyłam się gości i melduję ze dziś nie udało mi sie urodzic a moze i szkoda bo bym dwie imprezy obskoczyła jednym tortem ( mój M ma dziś urodzinki):tak:
No to teraz czekamy do 01.01.2010:-D
A na wagę dziś weszłam ostatni raz:wściekła/y:

yol_a no, aż tak dobrze to nie mam ;-) Granicy niestety nie znam. Za rzadko się taki cud zdarzał ;-)
pumpkin co do paciorkowca to mi gin tłumaczył, że po to robię ten posiew, że wrazie czego jak się okaże, że mam tę bakterię to po to, aby w czasie porodu dostać lek ochronny. Teraz i tak nie będę miała żadnej kuracji.
Emilia011 Lepiej nie wchodź na tę wagę więcej. Szkoda nerwów. ;-)

Pumpkin, mi też ktg nikt nie zlecił. Co kraj, to obyczaj. Tu robią dopiero, jak się idzie do porodu. I jeszcze jedno: gratuluję udanej sesji. Będę czekać z niecierpliwością na efekty.:-) Wiesz, że ja, jak większość zresztą, do fanklubu Pumpkinowego należę.;-):-)

reklama
Widze ze juz powoli forumowe zycie wraca do normy po swietach:-) A ja wlasnie spakowalam torbe bo jakis dziwnych boli dostalam, nie sa silne wiec mam nadzieje ze jeszcze nie czas:sorry:
Widze ze robicie sobie sesje zdjeciowe a mi jakos sie wydaje ze jestem wielka i fotki malo atrakcyjne wychodza:zawstydzona/y: Dziewczyny ile wlasciwie trwa skurcz? Wiem ze glupie pytanie ale nie mam pojecia jak to rozroznic:zawstydzona/y:

Do góry