F
Fiołek2010
Gość
czesc brzuchatki
widze ze nie tylko ja mialam glupiego m w siweta
Pumpkin, Roxeen wspolczuje przezyc...moj coprawda byl w domu ale w wigilie sie poklucilismy (o to ze nic w domu nie robi a jak go poprosze to sie skrzywi i zacznie narezkac ze on ciagle zap...i chcialby wkoncu odpoczą a odpoczywanie +lezenie przed TV caly dzien) i do dzis sie nie odzywamy. tzn on probuje ale mi sie juz poprostu nie chce. dzis mielismny gosci na obiedzie i oczywsicie to ja musialam wstac o 7 rano, przyszykowac wszystko, posprztac bo jasnie pan musial sie wyspac,a jak sie wyspal to wlaczyl tv i lapsa i jak juz konczylam sprztac to sie zapytal czy mi pomoc. no normalnie rece mi opadly i pozostale czlonki tez
tazke łączę sie z wami lobitki i wsadzamw mu w tyłek całe drzewko siwateczne z pokruszonymi bombkami;-)
sylwkasz dobrze ze juz w domku. trzymaj sie i sie nie przeziebiaj!!!
widze ze ostatnio bole bioder na topie...ja dzis mialam kolejna bezsenna noc..najpierw skurcze co godzinę...(łydki;-) a potem bol bioder tak ze nie wiedzialam jak lezec a jak wstalam to napierdzielalo spojenie, takze ja dzis od 1 w nocy na nogach jestem
a najgorsze jest to ze wcale mi sie spac nie chce...znowu zaczynam cierpiec na bezsennosc....
aaa Pumpkin koniecznie wklej fotki jak dopstaniesz.
ja juz miaalm sesyjke 2 tyg temu ale jakos nie moge sie spotkac z kolezanka zeby mi plytke dala ale potwierdzam ze uczucie jest super...i mysle ze warto miec taka pamiatke;-)
ps. dziewczyny czy wy macie zlecone ktg przed terminem porodu? bo tak sie wlasnie zastanawiam...polozna z ktora chce rodzic kazala mi po swietach przyjsc na ktg ale nie wiem czy musze miec skierowanie czy to juz w ramach "opieki przyt porodzie"?czy jak to jest?wiecie cos na ten temat?
widze ze nie tylko ja mialam glupiego m w siweta

sylwkasz dobrze ze juz w domku. trzymaj sie i sie nie przeziebiaj!!!
widze ze ostatnio bole bioder na topie...ja dzis mialam kolejna bezsenna noc..najpierw skurcze co godzinę...(łydki;-) a potem bol bioder tak ze nie wiedzialam jak lezec a jak wstalam to napierdzielalo spojenie, takze ja dzis od 1 w nocy na nogach jestem

aaa Pumpkin koniecznie wklej fotki jak dopstaniesz.
ja juz miaalm sesyjke 2 tyg temu ale jakos nie moge sie spotkac z kolezanka zeby mi plytke dala ale potwierdzam ze uczucie jest super...i mysle ze warto miec taka pamiatke;-)
ps. dziewczyny czy wy macie zlecone ktg przed terminem porodu? bo tak sie wlasnie zastanawiam...polozna z ktora chce rodzic kazala mi po swietach przyjsc na ktg ale nie wiem czy musze miec skierowanie czy to juz w ramach "opieki przyt porodzie"?czy jak to jest?wiecie cos na ten temat?
Ostatnio edytowane przez moderatora: