reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
A mi się jeść wcale nie chce:-) Nareszcie jakaś odmiana. Może mi w końcu szczęki odpoczną od ciągłego żarcia:-D
yol a źle przeczytałam i mi wyszło że urodziłaś:-D i tak sobie myślę tak szybko się pozbierała? I przeczytałam raz jeszcze a tu zonk:laugh2:
Ja dzielnie zaciskam do pierwszego:-) ale mam takie dziwne uczucie jakbym miała cały czas wzdęcie:confused2:

Baby! W naturze nie ma próżni, jak babcię kocham. Po wczorajszej beznadziei dzisiaj miałam cudowny dzień. Rozpoczęty u mojego ulubionego fryzjera libańczyka, który na dowidzenia pogłaskał mi brzusio i powiedział do Polci "czekamy na Ciebie skarbeczku" ...aż mnie za gardło ścisnęło. Obcy facet zrobił coś na co mojego własnego m nie stać.... :szok:

Potem fotograf. :-D:-D:-D:-D Za 4 dni powinnam mieć foty to się pochwalę. Mój m oczywiście się nie pofatygował ze mną. Wybrał bar. Świerk i szyszka mu. Jak zobaczyłam fotki i to co fotograf wyczarował to taka kopara mi opadła i dostałam banana na gębie od ucha do ucha! Naprawdę babki, jak jeszcze nie zafundowałyście sobie sesyjki brzusznej to złapcie męża albo jakiegoś fotografa, prześcieradło i do dzieła! A mężola szlag trafi, bo na niektórych zdjęciach nie mam stanika tylko rękami zasłaniam piersi. A niech mu gul skacze... miał zaproszenie i nie skorzystał.

Następnie przechodziłam obok mango i ujrzałam sukienkę cudo przecenioną o 50%. Kupiłam m-kę bez mierzenia oczywiście licząc na to, że jak urodzę i zrzucę parę kilo to się wcisnę :) Teraz mam przynajmniej motywację :tak::-D

Później wracając do domu spotkałam kolegę polaka. Przejeżdzałam autem przez moje "pustynne osiedle" kiedy go zobaczyłam i zatrzymałam się, żeby uciąć plotę i tak wylądowaliśmy na spacerze i kawce w kawiarni. Kolega jest gejem, żeby nie było. :tak::-D Pośmialiśmy się i pożartowaliśmy jak dawno nie miałam okazji... On niedawno zerwał z chłopakiem więc słuchałam o gejowskich problemach sercowych - jak by nie było interesująca odskocznia od mojej codzienności.

Polcia cały dzień dokazuje i jak nie czkawka to kopniaczek albo przynajmniej wypinanie pupci. Niby nic ale daje tyle radości.... :-D:-D:-D

Zabraniam wam puchnąć i pękać łakomczuszki! Grzecznie bez żadnych wyskoków, bo później porodówki pękają w szwach, a jak ktoś przytomnie stwierdził to my jesteśmy stycznióweczki :tak::-D

Miłego wieczorku wszystkim!!

spoznione zyczenia Wesolych Świat !!

Ja bylam kilka dni w szpitalu, bo bylam bardzo mocno przeziebiona - kaslalam strasznie i kichalam. Przy silnym kaszlnieciu mialam wrazenie, ze wylatuja mi wody. Zroblam test Bobo Safe i on potwierdzil, ze to wlasnie wody plodowe. Przyjeli mnie na oddzial, ale badania nie potwierdzily, ze to wody na szczescie. Z tym, ze dokladnie nie da sie tego sprawdzic. Wypuscili mnie przed swietami i teraz jest na razie ok.

Gratuluje wszystkim rozpakowanym, a reszcie w dwupaku zycze duzo wytrwalosci i doczekania do terminu oraz latwych i szybkich porodow. Pozdrawiam dziewczyny :)

Ja już nie mogę, bo jak zjem to mam od razu nakopane i się śmiejemy, że Filip sobie miejsce robi:tak::eek
A jako ciekawostkę powiem Wam, ze pod choinką był prezent dla Filipcia: pampersy i chusteczki:-D

Co do puchnięcia, to dziś chyba nie jest tak źle. Ale dziś piję tylko wodę niegazowaną.
Ja to widzę jeden plus tego obżarstwa. Zaparacia mi przeszły :-D.
Ciąży plus też jest taki, że wszyscy wszędzie traktują jak "królową" Zwykle najwygodniejszy fotel i poduszki jak potrzeba.

agagasm mojemu też najwyraźniej smakuje, bo wierci się tak, ze mało brzucha nie rozerwie.
pumpkin ja w styczniu mam mieć sesję. Kuzynka ma talent. Być może przyszły fotograf :-D
sylwkasz dobrze, że wszystko w porządku i jesteś już w domciu. Chciałam sobie u nas kupić ten test. Ale w żadnej aptece nie mogę znaleźć.

Ja sobie ostatnio pomyślałam, że te co urodzą w styczniu, to muszą uważać, bo jeszcze mają szanse jak black urodzić w jednym roku :-D

Ostatnia edycja:
Filipek jeszcze w brzuszku a już zgarnia od mikołaja. Fajniusio!

Kacha - ja zawsze myślałam, że alko w umiarkowanych ilościach wzmaga chęci dujajcowych. No cóż, pewnie chcieć nie zawsze znaczy móc.....:-p:-D

Pumpkin ja zauważyłam, że zależy ile tych % jest. ;-) Przy pewnej ilości to jest lepiej. Albo dłużej dochodzi, albo jest ciągle "gotowy" a dojść nie może. ;-) Ale jak wypije za dużo to już goooorzej ;-) Chyba, ze mój to taki ciekawy egzemplarz ;-)

Pumpkin, fajnie, że miałaś dobry dzionek- tej sesji już zazdroszczę jeszcze nie widząc zdjęc. ;-)
sylwkasz - super, że w domku spędziłaś święta ;-)

Moj synuś też przekręca się niemiłosiernie... nie wiem czy zadowolony z tych świąt czy nie ostatecznie ;-)

reklama
morka ja z tych co w grudniu nie rodzą :-p
pumpkin zazdroszczę sesji i nie mogę się doczekać fotek
kubiaczka Ty to wiesz ile swojemu dać wypić;-)żeby było dobrze:-D
sylwkasz dobrze że już w domciu jesteś:tak:

Do góry