Dołączam się do życzeń STO LATANABUBKA
Róże są piękne, bo kwiaty mają.,
Lecz są nietrwałe bo, przekwitają.
A Wasza miłość niech się rozwija,
Niech trwa na wieki i nie przemija.
Wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy slubuZyczymy Wam jeszcze duuuzo wspolnych latek
MAKUNGA
Wam rowniez zycze wszystkiego naj,naj z okazji rocznicy slubuI rowniez jeszcze duuuzo wspolnych latek
![]()

rozumiem nerwa no i witaj kochana u nas znówWitam was dziewoje moje mam madzieje ze mnie nie zapomnialyscie przez ten czas
z powodow oczywistych nie nadrobie
przed chwila czarek dorwal mi sie do muliny poplatal mi ja i posciagal mi metki ktora miala jaki numer a teraz nie wiem jakie ktore byly tak sie wkur*** ze az sie poryczalam, sory za taki wstep ale naprawde wsciekla jestem![]()

Witajcie kochane po świętach

ja dziś byłam już w pracy i niezmiennie dziwi mnie to co ludzie tłumnie dzień po świętach jak by nie było w niedzielę robią w sklepie budowlanym

laseczki zdjęci super

Oliwcia wydoroślała bardzo i ślicznie jej w podpiętych włoskach

MH ty masz na zdjęciu anielskie skrzydła na plecach???no wreszcie się ktoś na tobie poznał i na tym że jestes aniołem

kerna ja ci nie pomogę tzn u mnie dzieci to jadaki i to bardzo oni jedza wszystko i dużo tzn adam tylko to co lubi dlatego to czego nie lubi mu odpuszczam no za wyjątkiem surówek bo tego nie lubi ale mu nie odpuszczam

julina je wszystko nawet nowości i jej smakuje

antonio to samo buntował się przy obiadach kiedyś ale odkąd je sam w swoim krzesełku a mam tylko czasami podkarmia to jada pięknie

ale domyślam się że to miusi być problem

i popeiram Agnes nie samym mlekiem człowiek żyje

a może ma potrawy które lubi np jajecznicę omlecik tosty??????