reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Joanna73
uzależniona od BB
witam Was kochane :-) bardzo za Wami tęskinie ale nie mam czasu bo mam w tym tygodniu wiecej godzin i ranio musze poszykowac i zrobic wiele rzeczy a wieczorem myję ikłade sie zaraz spac bo od siedzenia w jednej pozycji boli mnie bardzo karki barki :-(
Ostatnia edycja:
Jaki ten twój Małż zapracowany biedaczek

ale ładny ten pracuś;-)
Joasiu witaj rozumie że pracy moc to i czasu na BB mniej;-)
Marta1981
Rodzyneczka
No to niewiele się pomyliłam;-);-)

Joanna73
uzależniona od BB
pochwale sie ze zostalam mile zaskoczona w wigilię pracowałam i pod koniec zmiany zawołala mnie kierowniczka i wreczyła dwie duze paki nawet byla Żołądkowa Gorzka Czysta de Luxe - Piwa, wina, wódki, szampany, miody pitne, drinki i wyroby własne - Łeb pełen trunków i dużo innych smakołykow spadam bo musze szykowac sie do pracy
miłego dnia 

Marta1981
Rodzyneczka
Joasiu,niezły prezent na święta i jaki gest ze strony kierowniczki
- ale to każdy dostał czy tylko TY
?

Mama Helenki
i Aniki :D
Joanna, fajnie, że zajzałaś 
No pracus z tego mojego chłopa

No pracus z tego mojego chłopa

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MARTA a Olgierd rozumie dlaczego i on ma kare Jak on platkami nie nasmiecil ??????????
JOASIU fajny gest ze strony kierownictwa
LUNKA sliczne zdjecie
MALINKA dzieki za wszystkie wskazuwki Napewno zaczne cos z tego sosowac jak tylko wrocimy od tescia
Chyba za duzo osob nie zauwazylo mojego posta o tych wynikach z kliniki :-(No nic musze czekac Zaniedlugo bede dzwonila ale pewnie wielkie G.... sie dowiem
Ja juz spakowana Oliwka tlucze sie garkami w kuchni I smieje sie przy tym strasznie
Jeszcze pojemy z Oliwka zupke ubierzemy sie i o 13 wyjazd 
Wkoncu Oliwka zobaczy tate ;-)

JOASIU fajny gest ze strony kierownictwa

LUNKA sliczne zdjecie
MALINKA dzieki za wszystkie wskazuwki Napewno zaczne cos z tego sosowac jak tylko wrocimy od tescia
Chyba za duzo osob nie zauwazylo mojego posta o tych wynikach z kliniki :-(No nic musze czekac Zaniedlugo bede dzwonila ale pewnie wielkie G.... sie dowiem

Ja juz spakowana Oliwka tlucze sie garkami w kuchni I smieje sie przy tym strasznie

Wkoncu Oliwka zobaczy tate ;-)
Podziel się: