reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Może jestem szczęściarą ale mój mąż bardzo mi pomaga.Kąpiemy synka na zmianę, mąż jak tylko wraca z pracy zajmuje się małym, bez gadania zmienia pieluchę a i nawet jak ma dzień wolny to zabiera synka żebym sobie mogła dłużej pospać:)Jest kochanym człowiekiem.Nie rozumiem mężczyzn uciekających od obowiązków.Tłumaczą się zmęczeniem po pracy, ale przecież my mamy siedzące w domach też jesteśmy zmęczone...

Lunka fajowe fotki!!! Super!
MH to nagotowałaś na święta:szok: u mnie dawno pustki w lodówce:tak:
Blumlein witamy:-)
As to kubuś już dowód będzie miał?????????

witam
ja także siedzę w domku z moim Skarbem. choć jest już duży chłopak, bo ma 18 miesięcy to siedzi z mamą:)

Czy mogę do Was dołaczyć?
witaj
napisz coś więcej o was :tak::-)

Lunka fajowe fotki!!! Super!
MH to nagotowałaś na święta:szok: u mnie dawno pustki w lodówce:tak:
Blumlein witamy:-)
As to kubuś już dowód będzie miał?????????
Ja też mam jedzenia ze świąt jeszcze na kilka dni,ale dziś już maż o ogórkową się upominał.:-D:-D:-D:-D
Tak kerna Kuba będzie miał dowód ,bo jest potrzebny ,eby mały mógł na Słowację ze mną jechać.:tak::-):-)

Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.:zawstydzona/y:

Tak kerna Kuba będzie miał dowód ,bo jest potrzebny ,eby mały mógł na Słowację ze mną jechać.:tak::-):-)

hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację:tak:. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.:no: Samowolka .:-D

Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.:zawstydzona/y:
Nieładnie :no::no::no:;-)

hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację:tak:. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.:no: Samowolka .:-D

No bo jesteśmy w strefie Schengen:tak:, ale tak na wszelki to by się przydało :tak: A napewno jest potrzebny przy podróży samolotem :tak:

1783.gif

wkupne?
80.gif

Oj nieładnie ,nieładnie
fajnie się wam trafiło.:-D:-D

Nieładnie :no::no::no:;-)
No bo jesteśmy w strefie Schengen:tak:, ale tak na wszelki to by się przydało :tak: A napewno jest potrzebny przy podróży samolotem :tak:
My jedziemy autokarami,więc niepostrzeżenie się nie da.:-D:-D
Będą sprawdzać na 100% na granicy.

:-D:-D:-D:-D:-D

Dałam małemu Paulę,a ona jest dość słodka i Kubusia rozbolał ząb.:wściekła/y::wściekła/y:
Nota bene to ten sam,na którego brał antybiotyk przez całe świeta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry