A CO JAK TRZEBA TO TRZEBAMalina do ktorej casto otwartac ??
Madziula ja zawsze sama sobie farbuje
Malina, pięknie asie w kolejkę pchasz![]()

casto czynne od poniedziłku do piątku od 7-21
sobota 7-20
niedziela 9-18
sylwester 7-16;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A CO JAK TRZEBA TO TRZEBAMalina do ktorej casto otwartac ??
Madziula ja zawsze sama sobie farbuje
Malina, pięknie asie w kolejkę pchasz![]()
A CO JAK TRZEBA TO TRZEBA
casto czynne od poniedziłku do piątku od 7-21
sobota 7-20
niedziela 9-18
sylwester 7-16;-)
![]()
wkupne?![]()
As nie zazdroszczęJusta wiem,to ząbek już plombowany ,więc na pewno trzeba trzeba zastosować leczenie otwarte,bo się zapalenie okostnej zrobiło i antybol nie pomógł.
Problem w tym,że ja go z bolącym zębem do dentysty nie zaprowadzę.
Z Kubusiem nie tak łatwo ,on przed świętami z fotela uciekł jak ona go ręką dotknęła, a przedtem jak go nie bolało to można mu było robic chyba cała szczękę i nawet się nie poruszył.
![]()
Cześć kobity
Ale naprodukowałyście od wczoraj
M ciągle kompa okupuje, teraz wyszedł, ale ja też będę lecieć jak tylko Niki wstanie
Ja koś tak mi nieswojo jak nie wiem co u was słychać
Byłam wczoraj z Niki u lekarza, bo mała marnie śpi ( chociaż ostatnie dwie noce były ok ) No i chciał jej na noc mleko modyfikowane dać, ale ona wymiotujeAle lekarka stwierdziła, że skoro wymiotuje to lepiej poczekać do 10 miesiąca i dopiero się tym zajmiemy
Sama nie wiem co o tym myśleć
No i przy okazji zważyłam glizdę maławaży już 7 600
Wczoraj była śnieżyca, a dzisaj słońce wyszło i niema sladu po snieguPrzynajmniej nie trzbabyło z szuflą ganiać
![]()
pochwale sie ze zostalam mile zaskoczona w wigilię pracowałam i pod koniec zmiany zawołala mnie kierowniczka i wreczyła dwie duze paki nawet byla Żołądkowa Gorzka Czysta de Luxe - Piwa, wina, wódki, szampany, miody pitne, drinki i wyroby własne - Łeb pełen trunków i dużo innych smakołykow spadam bo musze szykowac sie do pracymiłego dnia
![]()
witam
ja także siedzę w domku z moim Skarbem. choć jest już duży chłopak, bo ma 18 miesięcy to siedzi z mamą
Czy mogę do Was dołaczyć?
Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.
hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.
Samowolka .
![]()
MH no coś ty w sylwka do pracy???ale w dzień nie na noc?????
mój w wigilię nie dostał wolnego a ma jeszcze jeden ddzień do wykorzystania z tytułu opieki nad dzieckiem to dostał sylwka bo to ostatni dzwonek
a kochana twój mąż może wykorzystać do czerwca tydzień urlopu tacierzyńskiegomoje to mija niestety :-(od 1 .1.2010 przysługuje tatusiom tydzień dodatkowego urlopu tzw tacierzyńskiego do wykorzystania w ciągu roku po urodzeniu dziecka
![]()
Witam! My byliśmy u neurologa z Zuzą. Niby jest dobrze. Powiedziała że samo to że nie muszę jej jedzenia miksować to dużo w jej przypadku. Co do rehabilitacji to powiedziałam że na turnus się staramy u nich w szpitalu na oddział rehabilitacji ale czekamy od sierpnia i mamy planowo dopiero na wrzesień 2010. To ona zaraz za słuchawke i dzwoni na oddział że jak tylko zwolni sie termin to Zuzia w pierszej kolejności bo ponoć dzieci teraz chorują i rezygnują z turnusu. Trochę lipa bo to zawsze szpital i wiadomo że Zuza może coś złapać i wychodzić poza teren szpitala nie wolno nawet do sklepu czy na spacer. No i matka spi na podłodze a za nocleg i tak płaciAle zawsze coś. No i staramy sie o miejsce w innym ośrodku bo jest w miare tanio i tyle to nas stać. A na lepszy ośrodek może cosik na koncie fundacji sie uzbiera. Więc samopoczucie troszkę lepsze u mnie:-)
...
...
na fotkach Michał zajada jabłko a potem obiadek. a trzecia fota to komedia...bejbe dawał buzi konikowi![]()
On działność prowadziA sylwester juz na 100 % ale przyzwoicie płatny
A praca od wieczora do rana, przez cała noc
no kochana jakoś to przeżyjesz najwyżej zrobimy balangę na BB a potem w ramach rekompensaty mąż cię z zarobionymi przez całą noc pieniędzmi puści samą na całodzienne zakupy![]()