reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Już:-):-)
Ale mi sie dzisiaj nic nie chce,my jedziemy na Sylwestra do rodziców
Chciałam zrobić jakąś sałatke albo coś z warzywami ale nie wiem co:dry:

I zostałam sama:(

Ostatnia edycja:
Hejka

Jestem i ja wrocilam po urlopie do pracy- ale sie nie chce ....

Jeszcze troche i znowu wolne, chociaz w sylwka pracuje do 18 a potem zwalaja sie do nas 3 pary. Mam nadzieje, ze bedzie fajnie- mam zamiar sie upic uuu zasluzone to bedzie po tylu stresach w roku.

Jutro zadzownie do przychodni o wyniki badan krwi to dam Wam znac jesli sie czegos dowiem.

A tak poza tym to nuda, jestem w pracy do 22 tzn polskiej 23

Nie Madziu jestem tylko zajęłam się odpowiedzią na ogłoszenie z Euro Banku w Częstochowie potrzebują doradcy klienta a jak ja pracuję w sklepie to mam troszkę gadanego.

Hejka

Jestem i ja wrocilam po urlopie do pracy- ale sie nie chce ....

Jeszcze troche i znowu wolne, chociaz w sylwka pracuje do 18 a potem zwalaja sie do nas 3 pary. Mam nadzieje, ze bedzie fajnie- mam zamiar sie upic uuu zasluzone to bedzie po tylu stresach w roku.

Jutro zadzownie do przychodni o wyniki badan krwi to dam Wam znac jesli sie czegos dowiem.

A tak poza tym to nuda, jestem w pracy do 22 tzn polskiej 23
Będzie fajnie:tak::-)
Czekamy na wiadomości

To pewnie Kasiu próbuj
Ja też pracowałam w sklepie ale nie wiem czy mam gadane

ja tez caly czas was podczytuje ale jakos nie mam natchnienia na pisanie moj maluszek znowu od paru dni siedzi cicho i ciagle sie zastanawiam,czy wszystko ok,a przeciez dopiero co bylam u gina 9 dni temu i wszystko bylo dobrze,dzidzia zdrowa,nie wiem juz co myslec,czy isc do niego jutro sprawdzic czy nie panikowac bo moze sie maly tak obrocil ze go nie czuje i tak moje mysli kraza wokol tego jednego:(

reklama
ja tez caly czas was podczytuje ale jakos nie mam natchnienia na pisanie moj maluszek znowu od paru dni siedzi cicho i ciagle sie zastanawiam,czy wszystko ok,a przeciez dopiero co bylam u gina 9 dni temu i wszystko bylo dobrze,dzidzia zdrowa,nie wiem juz co myslec,czy isc do niego jutro sprawdzic czy nie panikowac bo moze sie maly tak obrocil ze go nie czuje i tak moje mysli kraza wokol tego jednego:(
Justyś kochana a próbowałaś go tam zaczepiać?
Może rzeczywiście sie obrócił jakoś,a w ogóle nie daje znaków czy po prostu mniej?

Do góry