reklama
My też jedziemy do mojej mamy na SylwkaJuz jutro po nas przyjeżdza
No i dostaniemy maaasę ubranek po synku mojej siostry ciotecznej
My już dziś robimy sałatkę z kurczakiemPycha
Justyś, serio, osiwiejesz:-) Nie zamartwiaj się na zapas;-)
Ale Ci fajnie z tymi ubrankami
Ech... zazdroszczę, że już sobie kompletujesz...dzieki dziewczyny![]()
Nie ma za co kochana, ja też tak czasem mam więc doskonale Cię rozumiem :-)
Cholercia ze mną jest chyba coś nie tak, co wejdę na bb to wszystkie uciekają....

No ładnie... :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justys84
Fanka BB :)
no ja dzisiaj mialam dzien filmowy tzn.lezalam,patrzylam i czekalam az maly kopnie no taki juz nasz urok mamuski ciagle sie zamartwiamy
ale obejrzalam se Mamma Mia z Meryl Streep nawet fajny film
najbardziej mnie zafascynowaly widoki byly super az chcialoby sie tam pojechac na wakacje
ale obejrzalam se Mamma Mia z Meryl Streep nawet fajny film
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
Już jesteś:)
Justys, nie martw się, na pewno będzie dobrze tylko Ty pewnie bardziej czujna teraz jesteś i więcej zwracasz na niego uwagę... U mnie dzidziuś też raz rusza się częściej i mocniej kopie a raz rzadko i delikatnie. Jak byłaś niedawno u lekarza i wszystko było dobrze, to na pewno jest dobrze :-):-) Ja miałam takie schizy na punkcie tych ruchów zaraz po antybiotykach, też miałam wrażenie, że rusza się rzadziej i delikatniej, ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy. Daj dzidziusiowi troszkę czasu, może rzeczywiście ma gorszy okres, jak każdy z nas czasem :-) Będzie dobrze, zobaczysz :-)
Ale oczywiście rozumiem twoje obawy, też tak czasem mam
Kroczek, Madzias - chyba lekko przesadziłyście z tą starościąJestem gdzieś pomiędzy Wami ale staro się nie czuję
!!!
Kroczek gratulacje dla kuzynki i nie martw się. Wy też się doczekacie i Wasze maleństwo jako najdłużej i najcierpliwiej wyczekiwane będzie za to najmocniej kochane przez wszystkich:-)
Owocnego szukania nowej posadki :-) U nas też ciężko znaleźć pracę, nie wiem po co czasem wiszą te ogłoszenia jak i tak najczęściej jest już ktoś znajomy zaklepany na to miejsce - dają te ogłoszenia chyba tylko dla czystej formalności. Ale mimo to powodzenia !!
A jeśli chodzi o Sylwka to rzeczywiście strasznie dużo kasy ja na bibkę domową, ale miejmy nadzieję, że będziesz się za tą kasę świetnie bawiła :-)![]()

A jak sie robi taką sałatke?:-)My też jedziemy do mojej mamy na SylwkaJuz jutro po nas przyjeżdza
No i dostaniemy maaasę ubranek po synku mojej siostry ciotecznej
My już dziś robimy sałatkę z kurczakiemPycha
Justyś, serio, osiwiejesz:-) Nie zamartwiaj się na zapas;-)
Ja wróciłammmmmCholercia ze mną jest chyba coś nie tak, co wejdę na bb to wszystkie uciekają....
No ładnie... :-)

Nie widziałam tegoale obejrzalam se Mamma Mia z Meryl Streep nawet fajny filmnajbardziej mnie zafascynowaly widoki byly super az chcialoby sie tam pojechac na wakacje

Posty mi sie połączyły

I co sama zostałam??
Ostatnia edycja:
A jak sie robi taką sałatke?:-)
Ja wróciłammmmm
Nie widziałam tego
Posty mi sie połączyły
I co sama zostałam??
Teraz ja wróciłam
I jak Twoja głowa, boli jeszcze ??Madziaas
Zjadłam i przeszło,chyba coś za mało jem i pijeTeraz ja wróciłamI jak Twoja głowa, boli jeszcze ??
Moje dwa Bączki śpią

Zjadłam i przeszło,chyba coś za mało jem i pije
Moje dwa Bączki śpią![]()

a moje dwa buszują. Jeden straszy przy kompie a drugi maleńki w brzuszku 
Madziaas
Pewnie jeśli możesz to napisz:-)Madzia mogę Ci napisać mój przepis na sałatkę z kurczakiem - chociaż mam ich kilka i wszystkie się różnią - ale sałatki rzeczywiście pychaWarto sobie zrobić...
chyba sama zrobię na SylwkaOooo !!! to dobry pomysł :-)

reklama
no ja dzisiaj mialam dzien filmowy tzn.lezalam,patrzylam i czekalam az maly kopnie no taki juz nasz urok mamuski ciagle sie zamartwiamy
ale obejrzalam se Mamma Mia z Meryl Streep nawet fajny filmnajbardziej mnie zafascynowaly widoki byly super az chcialoby sie tam pojechac na wakacje
Też jeszcze nie oglądałam, ale chyba się skuszę, podobno fajny film :-)
Ale bym sobie zrobiła taki luźny wieczór filmowy... tylko ciągle coś muszę robić do szkoły...

i po pracy zajmuje mi to całe wieczory
no ... z przerwami na bb 
Podziel się:
:-) Nie zamartwiaj się na zapas;-)