kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No tak
Ze mnie to już babcia,niedługa 30-tka![]()
Jak widać na załączonym suwaczku ze mnie też nie młodniacha:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak
Ze mnie to już babcia,niedługa 30-tka![]()
nie martw się i was spotka takie szczęście

KROCZEK gratulacje dla bratowejnie martw się i was spotka takie szczęście
A ja tak tu was podczytuje ale sama nie wiem co pisać bo moje myśli sa non stop o tym jak bardzo chciałabym juz przytulić mojego synka i mieć już w komplecie rodzinke![]()
Przepraszam Patrysiu ale nie doczytałam kiedy masz się zgłosić do lekarza?Ee tam;-) Ja to dopieroJak widać na załączonym suwaczku ze mnie też nie młodniacha:-)

ta chwilka mi się coś dłużyJeszcze chwilka i będziecie razemPrzepraszam Patrysiu ale nie doczytałam kiedy masz się zgłosić do lekarza?
7 stycznia mam się wstawić;-)Hmm, to może nie idźcie ,nie wiem co poradzić:-(Wiecie wpakowaliśmy się z M na Sylwestra do znajomych w Pruszkowie i właściwie to nie chce mi się jechać. Mogliśmy się nie zgadzać. Jakoś tak nie bardzo podrasowało mi towarzystwo które będzie i nie mam ochoty tam jechać a poza tym będą trzy pary które są "zagrożone" ewentualną ciążą, dwie pary co mają już dzieci i strasznie, panicznie się boję ewentualnego tematu dzieci. Masakra, popadam w paranoję na koniec roku.
Ale może fajnie będzieSzkoda mi troszkę kasy bo robiliśmy zrzutkę i dziś poszedł przelew a poza tym jedziemy z moją szwagierką i szwagrem bo taniej wyjdzie i tak głupio na ostatnią chwilę ich zrobić w trąbę. Ja to się zawsze wpakuję tak, że szkoda gadać![]()
Ale może fajnie będzie