reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jestem i ja na chwilkę:-) Wiecie zapomniałam Wam napisać, że moja bratowa jest w ciąży:tak: Z jednej strony strasznie się cieszę a z drugiej tylko ja zostałam teraz bez żadnego maleństwa:-( Mój brat zostanie tatą, kuzynka urodziła w październiku, kuzyn też ma córeczkę, szwagierka też dzieciata i tylko ja zostałam:-(

reklama
Jestem i ja na chwilkę:-) Wiecie zapomniałam Wam napisać, że moja bratowa jest w ciąży:tak: Z jednej strony strasznie się cieszę a z drugiej tylko ja zostałam teraz bez żadnego maleństwa:-( Mój brat zostanie tatą, kuzynka urodziła w październiku, kuzyn też ma córeczkę, szwagierka też dzieciata i tylko ja zostałam:-(
Gratuluje bratowej
Rozumiem,że z jednej strony sie cieszysz,a z drugiej Ci smutno
Ale Kasiu wiesz ja wierze w to,że Ciebie też czeka taka niespodzianka,będziesz miała swojego dzidziulka:tak:
Nie smuć sie kochana

Wiesz Madziu ja nawet nie to, że się smucę tylko tak jakoś czasami brakuje mi nadziei, że będzie lepiej. Już nawet boję się mieć marzenia o bobasku. Po co się potem rozczarować. Będzie co ma być i tak tego nie zmienię.

Wiesz Madziu ja nawet nie to, że się smucę tylko tak jakoś czasami brakuje mi nadziei, że będzie lepiej. Już nawet boję się mieć marzenia o bobasku. Po co się potem rozczarować. Będzie co ma być i tak tego nie zmienię.
Pewnie masz racje :sorry2:
Kasiu a będziesz robić z Twoim M jakieś badania? Przepraszam jeśli pisałaś o tym a ja nie pamiętam:zawstydzona/y:

W zasadzie to nie wiem co teraz mam robić, bo jak na razie czekam na okres (te 7 dni bez tabsów), jakoś w styczniu pojadę do gina i zobaczę co on wymyśli. Miał mi robić jakieś badania ale nie wiem jakie. Tak poza tym wg mnie to powinnam powtórzyć inne badania, które już robiłam bo są one po prostu już stare ale nie robię nic na razie na własną rękę bo nie wiem co mi zleci ten mój lekarz.

W zasadzie to nie wiem co teraz mam robić, bo jak na razie czekam na okres (te 7 dni bez tabsów), jakoś w styczniu pojadę do gina i zobaczę co on wymyśli. Miał mi robić jakieś badania ale nie wiem jakie. Tak poza tym wg mnie to powinnam powtórzyć inne badania, które już robiłam bo są one po prostu już stare ale nie robię nic na razie na własną rękę bo nie wiem co mi zleci ten mój lekarz.

Acha,to może on porobi Ci właściwe badania bo masz racje jak tamte są już stare to trzeba by było je powtórzyć

U mnie oki, mój T właśnie wraca z pogrzebu:-(
Mały sie właśnie obudził i mi tu szaleje na macie
Kurcze zaraz Sylwester i koniec roku,ale czas leci

Ano leci i jakoś tak ostatnio wydaje mi się, że bardzo przyspieszył:-D Jakoś tak człowiek nie jest młodszy tylko coraz to starszy;-)

reklama
Do góry