reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kurcze to dużo po 150 zł:szok:

No dużo a dla mnie aż za dużo no chyba, że oni jakoś inaczej liczyli że jedni mniej a inni więcej ale jeśli tak to jest nie w porządku. No tak czy siak jestem niezadowolona z ceny i ogólnie. Mam nadzieję, że to znaczy, że będę się dobrze bawiła:tak:

No dużo a dla mnie aż za dużo no chyba, że oni jakoś inaczej liczyli że jedni mniej a inni więcej ale jeśli tak to jest nie w porządku. No tak czy siak jestem niezadowolona z ceny i ogólnie. Mam nadzieję, że to znaczy, że będę się dobrze bawiła:tak:
Mam nadzieje,że będziesz sie dobrze bawiła:tak::-)

Madziu zapodaj jakiś temat bo mnie wena twórcza opuściła:-D
:-D:-D
Dobra jesteś
Kurde te nasze dziewczyny nas zostawiły
Justyś sie gdzieś ukrywa:-D Maggie to wiem,że maluszka ma to musi sie zajmować,moim sie mój T zajmuje;-)

Mój T ma już wolne do końca roku ale sie ciesze:-)
Mówisz jakiś temat hmm:-D

No mi się kończy wolne po Nowym Roku i strasznie się zastanawiam jak ja wrócę do tego kieratu po takim długim czasie siedzenia w domu:no:

Nie Madziu ciężko nie mam tylko nie zarabiam tyle ile powinnam. No i już bym zmieniła pracę. Mam w głowie tyle myśli pod koniec roku. Nie wiem czy mi się nie włączyła funkcja "podsumuj koniec roku" :-D

Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było...byłam w ciąży...niestety piszę byłam,złapała mnie ciężka grypa i straciłam ciążę ;( byłam w szpitalu na zabiegu
jestem zrozpaczona !!!! dobrze,ze mam swoją niunię bo nie wiem co by ze mną było.Lekarz mnie pociesza,że w sumie dobrze ze tak się stało bo dzidziuś mógłby mieć jakieś wady rozwojowe....
Przykro mi Kochana...:-(

Patrysia a Ty już pewnie robiłaś sobie badanie glukozy...
Ja mam 7 stycznia usg połówkowe i muszę już mieć tą glukozę zrobioną. Kupiłam dzisiaj w aptece 50 g ale to jakiś biały proszek jest... czy teraz mi to rozrobią w laboratorium ??
Ja musiałam w domku rozpuścic tą glukozę w szklance wody i po wypiciu i odczekaniu godzinki pojechałam na pobranie krwi:tak:

Dziewczynki Aguniak urodziła dziś o 17.00 Jasia - waga 2610 gram, 52 cm.

A ja wrzuciłam fotki Igorka na zamknięty - Madziu ciekawe czy poznasz ;-)
MEGA GRATULACJE!!!!!:tak::tak::-)

reklama
Do góry