Pewnie jeśli możesz to napisz:-)
![]()
To może wrzucę w przepisy na zamkniętym.
Agniesiak85 - też wrzuć swoją sałatkę, zawsze to coś nowego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie jeśli możesz to napisz:-)
![]()
Oki,dziękuje:-) Już mam ochoteTo może wrzucę w przepisy na zamkniętym.
Agniesiak85 - też wrzuć swoją sałatkę, zawsze to coś nowego :-)

Oki,dziękuje:-) Już mam ochote
Dzięki za przepis,ale kurcze nie moge jej zrobić bo tam jajka są,a nie moge
:-)o kurcze, ale wrzuciłam tam przepisy na 3 sałatki z kurczakiem, może coś sobie wybierzesz z tego :-)
Ja generalnie uwielbiam sałatki i ich kombinacje i dosyć często rożne różniaste robię i kombinuję z tego co mam w domu... zamiast jajek możesz sobie dać coś innego co lubicie, albo poprostu jajka wyeliminować dopóki nie możesz ich jeść :-)
Moje dziewczyny z pracy są czasem molestowane moimi sałatkami, zwłaszcza jak jest sezon na świeże warzywa... ale na szczęście lubią to)
:-)
Kurcze super przepisy i bym zjadła,mniaam ale nie moge jajek,cebuli i kapusty też
Może coś z nich pokombinuje:-)

;-):-):-)Oj Ty biedna matko karmiąca![]()
Będzie dobrze;-)Może sałatka Agniesiak85 bardziej Ci podpasuje pod kątem składników :-).
Ja z kolei jajka uwielbiam i nie mam pojęcia jak ja bez nich wytrzymam jak zacznę karmić i też mi nie będzie wolno ich jeść.... cholercia
W ogóle będzie mój okres na moje warzywka a ja ich jeść nie będę mogła ?? Matko, dopiero sobie to uświadomiłam;-)
:-):-)
Będzie dobrze;-)
Mój mały sie obudził
Ja jestem:-)No tak, ja dotarłam a te poszły![]()
Mój T sie zajmuje