P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DOBRY:-)
jest dobrze i będzie dobrze a jak tak mamusia panikuje to kup sobie może takie coś co jak przyłożysz do brzuszka to słyszysz serduszko(chyba MAGGIE to ma);-)i mi się tu niezamartwiac bo maluszke to czuje i sam robi się niespokojny

dostaniesz zaraz po pupie;-)maluszek jest widocznie spokojniejszy i tyle:-)rusza się to niepanikuj bo też maluszek chce sobie pospać:-)ja popieram twojego Mja tez caly czas was podczytuje ale jakos nie mam natchnienia na pisanie moj maluszek znowu od paru dni siedzi cicho i ciagle sie zastanawiam,czy wszystko ok,a przeciez dopiero co bylam u gina 9 dni temu i wszystko bylo dobrze,dzidzia zdrowa,nie wiem juz co myslec,czy isc do niego jutro sprawdzic czy nie panikowac bo moze sie maly tak obrocil ze go nie czuje i tak moje mysli kraza wokol tego jednego![]()
jest dobrze i będzie dobrze a jak tak mamusia panikuje to kup sobie może takie coś co jak przyłożysz do brzuszka to słyszysz serduszko(chyba MAGGIE to ma);-)i mi się tu niezamartwiac bo maluszke to czuje i sam robi się niespokojny
nie martw się to tylko tak dziko się czyta ale w praktyce jest ok;-)ps.jak dzidzia nie będzie miec problemów brzuszkowych czy alergii itp.to można jeść wszystkiego potrochuMoże sałatka Agniesiak85 bardziej Ci podpasuje pod kątem składników :-).
Ja z kolei jajka uwielbiam i nie mam pojęcia jak ja bez nich wytrzymam jak zacznę karmić i też mi nie będzie wolno ich jeść.... cholercia
W ogóle będzie mój okres na moje warzywka a ja ich jeść nie będę mogła ?? Matko, dopiero sobie to uświadomiłam;-)