reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

DZIEŃ DOBRY:-)
ja tez caly czas was podczytuje ale jakos nie mam natchnienia na pisanie moj maluszek znowu od paru dni siedzi cicho i ciagle sie zastanawiam,czy wszystko ok,a przeciez dopiero co bylam u gina 9 dni temu i wszystko bylo dobrze,dzidzia zdrowa,nie wiem juz co myslec,czy isc do niego jutro sprawdzic czy nie panikowac bo moze sie maly tak obrocil ze go nie czuje i tak moje mysli kraza wokol tego jednego:(
dostaniesz zaraz po pupie;-)maluszek jest widocznie spokojniejszy i tyle:-)rusza się to niepanikuj bo też maluszek chce sobie pospać:-)ja popieram twojego M:tak:jest dobrze i będzie dobrze a jak tak mamusia panikuje to kup sobie może takie coś co jak przyłożysz do brzuszka to słyszysz serduszko(chyba MAGGIE to ma);-)i mi się tu niezamartwiac bo maluszke to czuje i sam robi się niespokojny:sorry2:
Może sałatka Agniesiak85 bardziej Ci podpasuje pod kątem składników :-).
Ja z kolei jajka uwielbiam i nie mam pojęcia jak ja bez nich wytrzymam jak zacznę karmić i też mi nie będzie wolno ich jeść.... cholercia :szok:
W ogóle będzie mój okres na moje warzywka a ja ich jeść nie będę mogła ?? Matko, dopiero sobie to uświadomiłam :szok:;-)
nie martw się to tylko tak dziko się czyta ale w praktyce jest ok;-)ps.jak dzidzia nie będzie miec problemów brzuszkowych czy alergii itp.to można jeść wszystkiego potrochu:tak:

reklama
Witajcie!!!
No to wklejam:
Sałatka z kurczakiem i ananasem

Składniki:
1 podwójny filet z kurczaka
1 puszka ananasa
2 puszki kukurydzy
8 jajek
Koper suszony
majonez
sól i pieprz

Przygotowanie:
Filet z kurczaka umyć, pokroić na porcje i ugotować w wywarze wody z kostką rosołową i dowolnymi przyprawami.
W dużej misce wymieszać kukurydzę, pokrojone, ugotowane jajka, i drobno posiekanego ananasa.
Ugotowany filet również drobno pokroić i dodać do pozostałych składników.
Następnie dodać majonez, sól, pieprz oraz koper.
Przed podaniem schłodzić przez min. godzinę w lodówce.
Doskonale smakuje bez żadnych dodatków albo ze świeżym chlebem, najlepiej ciemnym
no i oczywiście z chipsamiJ.
SMACZNEGO!!!

Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo jutro nie będę miała czasu a chciałam Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia żeby ten Nowy Rok był dla Was, Waszych rodzin i bliskich spokojny, pełen miłych niespodzianek i bez trosk. Do zobaczenia w Nowym 2010 roku:-D

Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo jutro nie będę miała czasu a chciałam Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia żeby ten Nowy Rok był dla Was, Waszych rodzin i bliskich spokojny, pełen miłych niespodzianek i bez trosk. Do zobaczenia w Nowym 2010 roku:-D
dziękuje:-)również życze aby ten Nowy Rok był szczęśliwy i aby wasze marzenia się spełniły:-)

Cześć dziewczynki
Podczytuje co piszecie,ale coś nie miałam weny na pisanie:sorry2:
Znowu boli mnie żołądek i nic mi sie przez to nie chce:-(

Dziękuje Kasiu:-)
Ja Ci życze żeby ten Nowy Rok szczęśliwy,aby spełniły sie Twoje plany:tak:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki

Dzwonilam do przychodni- wyniki badan krwi juz dotarly- podobno sa ok- wiec umowilam sie 13 stycznia na wizyte co tu robic dalej. Kurde nastepna mam w ciazy ze znajomych, znowu sie schizuje. Kurdeeee
Planujemy z mezem wyskoczyc na tydzien gdzie w lutym sie wygrzac i odstresowac- oboje mamy jeszcze troche urlopu- tak odpoczac od wszystkiego

Ja tez jutro juz nie wejde, wiec zobaczymy sie a raczej poklikamy w Nowym Roku juz, takze

zycze Wam spelnienia marzen i samych sukcesów- niech ten Nowy Rok bedzie lepszy niz ten poprzedni ale za to gorszy od tego co bedzie po nim- Buzki dla Was i udanej zabawy sylwestrowej

Cześć dziewczynki :-)
Ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2010 Roku, przede wszystkim dużo, dużo zdrówka dla Was, waszych najbliższych i oczywiście dzieciaczków - tych co są już na świecie i tych co jeszcze są w brzuszku :-), jeszcze więcej szczęścia i miłości, ciężarnym przyjemnych, nieuciążliwych ciąż i szybkich książkowych porodów a dla dziewczynek, które jeszcze czekają na swoje najskrytsze marzenie życzę w Nowym Roku jego spełnienia :-).

Nowy Rok to nowe nadzieje, oby te nadzieje dawały Wam siłę w dążeniu do spełniania swoich marzeń :-D.

Pozdrawiam cieplutko :-) Bawcie się dobrze w Sylwestra :-)

dziewczyny wpadam wam życzyć najlepszego w Nowym Roku!
pociechy z dzieciaczków dla mamusiek
a starającym się życze szybkiego zafasolkownia w tym 2010roku uda sie na pewno! :)

BUZIAKI! :happy2:

czesc dziewczyny ja juz troche w lepszym humorze maly dal wczoraj wyrazne znaki ze tam jest mam nadzieje ze bedzie ok! dziekuje za zyczenia i rowniez przesylam

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być
i z nadzieją bez której nie da się żyć!

✬⋰ Z Okazji
(.•´`*.✬⋰ Nowego
*.*✬⋰´¨) Roku
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.

dzieki Patrysiu za Twoj post i ze tak powiem ''kubel zimnej wody'' mi sie przyda:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM:-)

ŻYCZE WSZYSTKIM SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU ABY WASZE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!!
i828597.jpg

Do góry