reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No właśnie on nie chce tzn. nie lubi i też nie zawsze odbije. Pediatra powiedziała żeby go pionizować i że ona nie preferuje na ramieniu odbijania bo brzuszek się ściska. W efekcie on mi prawie nigdy nie odbija :baffled:

Szukam właśnie poduszki do karmienia bo plecy mi wysiadają

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie on nie chce tzn. nie lubi i też nie zawsze odbije. Pediatra powiedziała żeby go pionizować i że ona nie preferuje na ramieniu odbijania bo brzuszek się ściska. W efekcie on mi prawie nigdy nie odbija :baffled:

Szukam właśnie poduszki do karmienia bo plecy mi wysiadają

Mi tez na początku wysiadały
A małemu sie ulewa jak nie odbije sobie?

moj mnie dzisiaj wyciagnal na ''avatar'' byl z bratem i kuzynka w srode i dzisiaj chce znowu bo stwierdzil,ze musze to zobaczyc:),a ze mi sie humor poprawil bo maly daje czadu od wczoraj non stop jestem przeszczesliwa!:) moze tak bedzie mial ze pare dni spokojny a potem sobie odbije:)
Milego Dnia wam zycze dziewczyny!:) ucalujcie mamuski swoich synkow,Fajnie ze Aguniak jest juz w domu:)

Madziu nie zawsze ale często ulewa. I wydaje mi się że przez to go brzuszek boli i ma te akcje swoje. :baffled:
Kurcze nie wiem co Ci poradzić,ja dawałam czasem mojego na siłe na ramie i z czasem sie przyzwyczaił.Bo bałam sie go kłaść bez odbicia
moj mnie dzisiaj wyciagnal na ''avatar'' byl z bratem i kuzynka w srode i dzisiaj chce znowu bo stwierdzil,ze musze to zobaczyc:),a ze mi sie humor poprawil bo maly daje czadu od wczoraj non stop jestem przeszczesliwa!:) moze tak bedzie mial ze pare dni spokojny a potem sobie odbije:)
Milego Dnia wam zycze dziewczyny!:) ucalujcie mamuski swoich synkow,Fajnie ze Aguniak jest juz w domu:)
Buziak przesłany;-):-D

Justyś Igorek ucałowany. :-)

Madziu dalam go na ramie i odbiło mu sie jak krowie po liściach :-D:-D:-D

Musze sie pochwalić że Mój Synuś od dziś jest już dużym chłopcem - pępowinka odpadła :-)

Justyś Igorek ucałowany. :-)

Madziu dalam go na ramie i odbiło mu sie jak krowie po liściach :-D:-D:-D

Musze sie pochwalić że Mój Synuś od dziś jest już dużym chłopcem - pępowinka odpadła :-)
No to super,że mu sie odbiło:-):-)
To już duży chłopaczek:tak:

Maggie bobovita sie już skończyła

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry