D
drozdusia
Gość
pojazd super się sprawdza.jestem z niego bardzo zadowolona.a loty też super-bez żadnych przygód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oh ja tez musialam dzis wyjsc choc nadal nie czuje sie najlepiej i teraz herbatka z cytrynka i pod kocykiem siedze coby mi sie przeziebienie nie pogorszylo. No pogoda ze szkoda slow...Ja również wyszłam ...i szybko pożałowałam ..Ten wiatr z deszczem -przeszywające zimno..
i mnie ta pogoda zmusiła do rezygnacji z latania po sklepach i szybko skorzystałam z zaproszenia drozdusilepiej pokawkować w miłym towarzystwie
mały płakał na szczepieniu i zasnął od razu w samochodzie i tylko przebrałam go szybko i dalej śpina szczęście to już ostatni raz
na dodatek zapomniałam książki do szczepień i muszę tam jeszcze raz podjechać![]()
hehstraszne tu pustki..... zawsze tak jest jak mam troszke wiecej czasu i moge tu swobodnie zagladac......
![]()
nio tez mam taka nadzieje....No jakoś ostatnio się uspokoiło, ale myślę, że od Nowego Roku ruszymy już pełną parą ;-)
![]()
nio tez mam taka nadzieje....
mam rowniez nadzieje ze uda mi sie wreszcie Was poznac kobitki tak na ''zywo''
nio ja tez walcze z przeziebieniem wiec i tak narazie nie nadaje sie na spotkanko.....Ano widzisz, miała być kawuch i to u mnie, ale dzieć zasmarkany, więc lepiej przełożyć! Nie ma co ryzykowac w tym chorowitym okresie... Ale, jak widać umawiamy się tutaj, więc na pewno się dowiesz ;-)! No i liczymy, że się zjawisz na spędziku!!!
Odmeldowywuje się już dzisiaj... Do jutra Kobiałki!!!