• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

No tak gapa ze mnie:zawstydzona/y:
Dobry wieczorek tym co jeszcze klikają.
Zaraz wrócę bo Gośka coś popłakuje zamiast spać, ech... te młodziaki nie wiedzą, że długi sen w dorosłym życiu to dobro deficytowe.

reklama
Nie no Kochane ja wymiękam i idę spać... Naprawiła swój błąd i czas najwyższy oddać się w objęcia morfeusza... Tylko zgaście światło!!!

Acha zapomniałabym - MAMSTUD - przeczytałamn o diecie i jestem niepocieszona...

DOBRANOC!!!

Wańka całe szczęście, że naprawiłaś gafę!!!

gafę??? Moja Droga - tosz to katastrofa!!! jest godz. 23:40 i wlasnie sie dowiedzialam, ze jako jedyna pamietalam o urodzinach Majeczki... Ochhhh Wy wyrodne Cioteczki :-p:-p:-p

Masakra... Marzena ja nie wiem jak Ty wytrzymywalaś pod jednym dachem z teściówką... Moja niby się poprawila...ale i tak wolę jak jest dalej od nas...
Nie wiedzialam co z nia zrobic (oczywiscie nakarmilam,napoilam), wiec jaj tylko moj M wrocil z pracy to zabralismy ja do mojej babci (odetchnelam troszeczke:-D:-D:-D)

gafę??? Moja Droga - tosz to katastrofa!!! jest godz. 23:40 i wlasnie sie dowiedzialam, ze jako jedyna pamietalam o urodzinach Majeczki... Ochhhh Wy wyrodne Cioteczki :-p:-p:-p
właśnie to katastrofa!!! ale mnie tu cały dzień nie było.. a jak przyszłam to nie zobaczyła żadnych życzeń...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam nadzieję, że Ania nam wybaczy...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Aniu wybaczysz???

O widze ze znowu sie pali swiatlo....:tak::tak::tak:

No to ja tez chcialam zlozyc naj naj z okazji siedmiu miesiecy dla Majeczki.....kochanie obys byla najgrzeczniejsza dzidzia dla swojej mamusi....:tak::tak::tak:

Wow....Bohaciefka...5 lat bez tv.....boziu u mnie pierwsza rzecza jak robie po przyjsciu do living room to wlaczam tv.....i gra do samej nocy....:tak::tak::tak:....bez telewizji nie mogla bym zyc....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

No to wklejaj te focie.....ciekawa jestem jak wyglada taki gwiezdziste niebo przez lunete.....:blink::blink:...musi byc to piekny widok....:tak::tak:

dobranoc Marzenko :***

bohaciefko - ja już Ci kiedys pisalam - Wielki szacun za to życie bez TV :tak::tak::tak:

ooo widze,ze jednak Marzenka szybko dzis nie usnie ;-)

chwilowo jestem "nieobecna" - klece wypracowanie na temat mojej sytuacji rodzinnej :baffled:...ale dajcie mi z 15 minut...
zw

Joluś a co tam w Modzie na sukces...???

No wlasnie nie puszczaj przez te przerwe swiateczna.....:baffled::baffled::baffled::baffled:...
Dopiero po Nowym Roku....:tak:

A co do zyczen dla Majeczki to Malinka i mamamatysia skladaly na watku "zyczenia"......troche balagan sie zrobila przez ten watek....:sorry2::sorry2:

Ja osobiscie mysle ze jednak powinnysmy zostac przy tym jak pisalysmy...tzn. tutaj....tak to kazdy moze przeczytac i przypomniec sobie o waznych wydarzeniach z zycia mam majowych....:tak::tak::tak::tak:

reklama
No wlasnie nie puszczaj przez te przerwe swiateczna.....:baffled::baffled::baffled::baffled:...
Dopiero po Nowym Roku....:tak:
straszne! będą pięć lat do tyłu:tak::tak::tak:!!!

A co do zyczen dla Majeczki to Malinka i mamamatysia skladaly na watku "zyczenia"......troche balagan sie zrobila przez ten watek....:sorry2::sorry2:

Ja osobiscie mysle ze jednak powinnysmy zostac przy tym jak pisalysmy...tzn. tutaj....tak to kazdy moze przeczytac i przypomniec sobie o waznych wydarzeniach z zycia mam majowych....:tak::tak::tak::tak:
no właśnie. ja na ten wątek - przepraszam - ale nie zaglądam... ja myślę, że Ania zakładając go miała na myśli życzenia świąteczne... jeśli się mylę to przepraszam... a zrobił się ogólnożyczeniowy wątek... i myślę, że jadnak składanie na ogólnym życzeń było lepsze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry