reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
najważniejsze elu - ze jednak wróciłaś do nas

a ja mam dzis niezbyt przyjemny wieczorek - zaraz zaczynam ciachać wszystko do bigosu i krokietów... Sylwestra spędzimy ze znajomymi u nas w domku - no i troszke sie wrobiłam z robota (wspomniany bigosik, krokiety, sałatka grecka, sałatka z tortellini, pieczarki nadziewane), ale nic to - co sie da zamroże i bedzie jak znalazł gdy dopadnie mnie nuda kulinarna:-D:-D:-D.

confi,boheciafka- dolanczam sie do was ja tez chce schudnac jakies 8kg... do 64kg dobic....no teraz mam na liczniku 72kg :/// :-(

roxy - to ty laseczka tez jestes....jak juz pisalam.... ja 168cm i 54kilo... i te 4 za

no to ja przy Tobie nie staję - mam 168 cm i 66-67 kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co Ty chcesz od swojej wagi?? jest bardziej niz idealna!!!!
Powiem Ci, że jak wazyłam 55 kg to było super (super tez bylo przy 57-58 i tyle też chciałabym ważyć)!! ale znowu jak schudłam do 52 to juz tak fajnie nie wygladalam (zeskanuje fotki to sama ocenisz)

Aga km gratuIacje!!! Wreszcie ktoś porobi porządki.
Ja również gratuluję :tak:
dobry wieczor mamusie, buziole dla malinki - truskaweczki
o nie tylko nie truskaweczki ;-):-D:-D:-D Eluś po prostu się o Ciebie martwiłam, dawno Cię nie było :-(

A Moniq to chyba już na zawsze w tym Radomiu zostanie- no normalnie przesadza :dry:ileż można :-D

Postaram się jeszcze później zajrzeć, jak zwykle mam was na pasku ale mąż czuwa więc nie będę go denerwować :-D

Postaram się jeszcze później zajrzeć, jak zwykle mam was na pasku ale mąż czuwa więc nie będę go denerwować :-D

hehehe - dlatego ja swojego małżonka wysłałam na zakupy (ach te wieczorne kolejki :-D:-D:-D)

Nie no Moniqsan - WRACAJ!!! za długo nie ma Cię wśród nas!!! ja wiem, że w Radomiu jest fajnie (wyjścia sam na sam z Panem K, kręgle...) - no ale My tu czekamy.... :happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry