reklama
monika1977
Fanka BB :)
Koniec roku jest zawsze szaIony. Po pierwszym stycznia znowu zawieje szaroscią .dom, praca moniu i brak czasu, i znowu mnie przeziebienie dopada, wiec nie mam sil na nic
najważniejsze elu - ze jednak wróciłaś do nas
a ja mam dzis niezbyt przyjemny wieczorek - zaraz zaczynam ciachać wszystko do bigosu i krokietów... Sylwestra spędzimy ze znajomymi u nas w domku - no i troszke sie wrobiłam z robota (wspomniany bigosik, krokiety, sałatka grecka, sałatka z tortellini, pieczarki nadziewane), ale nic to - co sie da zamroże i bedzie jak znalazł gdy dopadnie mnie nuda kulinarna

.
a ja mam dzis niezbyt przyjemny wieczorek - zaraz zaczynam ciachać wszystko do bigosu i krokietów... Sylwestra spędzimy ze znajomymi u nas w domku - no i troszke sie wrobiłam z robota (wspomniany bigosik, krokiety, sałatka grecka, sałatka z tortellini, pieczarki nadziewane), ale nic to - co sie da zamroże i bedzie jak znalazł gdy dopadnie mnie nuda kulinarna

.roxy - to ty laseczka tez jestes....jak juz pisalam.... ja 168cm i 54kilo... i te 4 za
no to ja przy Tobie nie staję - mam 168 cm i 66-67 kg

co Ty chcesz od swojej wagi?? jest bardziej niz idealna!!!!
Powiem Ci, że jak wazyłam 55 kg to było super (super tez bylo przy 57-58 i tyle też chciałabym ważyć)!! ale znowu jak schudłam do 52 to juz tak fajnie nie wygladalam (zeskanuje fotki to sama ocenisz)
malinka009
Ja również gratulujęAga km gratuIacje!!! Wreszcie ktoś porobi porządki.

o nie tylko nie truskaweczki ;-)dobry wieczor mamusie, buziole dla malinki - truskaweczki

Eluś po prostu się o Ciebie martwiłam, dawno Cię nie było :-(A Moniq to chyba już na zawsze w tym Radomiu zostanie- no normalnie przesadza
ileż można 
Postaram się jeszcze później zajrzeć, jak zwykle mam was na pasku ale mąż czuwa więc nie będę go denerwować

monika1977
Postaram się jeszcze później zajrzeć, jak zwykle mam was na pasku ale mąż czuwa więc nie będę go denerwować![]()
Mój się juz przyzwyczaiI do BB. Nie Iubie pisac jak jest w domu bo czyta mi za pIecami.
Postaram się jeszcze później zajrzeć, jak zwykle mam was na pasku ale mąż czuwa więc nie będę go denerwować![]()
hehehe - dlatego ja swojego małżonka wysłałam na zakupy (ach te wieczorne kolejki

)Nie no Moniqsan - WRACAJ!!! za długo nie ma Cię wśród nas!!! ja wiem, że w Radomiu jest fajnie (wyjścia sam na sam z Panem K, kręgle...) - no ale My tu czekamy....

reklama
monika1977
Ja z Marzenką odchudzamy się od nowego roku.