reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

hmmm - mamstud - jakie egoistyczne podejscie??? Kochana!!! -karmiłaś Gabę przez prawie 8 miesięcy(!!!) pomimo jej skazy i różnego typu przeciwnościach losu...
Kochana - jeżeli przyniesie Ci to ulgę - ściągaj swoje mleczko, a Gabie nadal podawaj modyfikowane - jeżeli po kilku dniach kryzys Gabowy bedzie jeszcze większy - to przystaw ją do piersi...
Wierzę jednak w pelne powodzenie z Twojej strony, no i kto wie, może Gaba coś "przybierze" na modyfikowanym :confused::happy2: Będzie dobrze:tak:

A winko - to rewelacyjny pomysł:tak: jakie dokładnie pijesz?? :-)

reklama
odstawiłam Gabę od cycka.... Definitywnie... Niby tego chciałam ale teraz gdy słucham jak płacze to serce mi pęka.... Zastanawiam się czy nie odstawiłam jej z egoistycznych powodów :-(
Do tego cycki mnie tak bolą, że chce mi się płakać :-(

No i piję - wino.... mam zamiar się dziś upić! I fajki kupiłam....
uuuu to poważnie się za to wziełaś trzymam mocno kciuki:tak:
ja już zrobiłam krokiety i sałatkę co by jutro się z tym nie bawić , widzę Aga że się zgrałyśmy z tymi krokiecikami ,tylko ja już miałam farsz zamrożony więc poszło szybko ;-)
a i wchodzę do klubu z wodą mineralną może być :sorry2:

Dziękuję Aguś :-) Też mam nadzieję, że mała trochę przybierze, waży ledo 7kg.... Źle mi dziś :-(

Piję jakieś francuskie białe półwytrawne...kiepskie ale zawsze to jakiś alkohol, a fajki mam L&m

mamstud a nie chcesz troszkę ściągać mleka i podawać przez butle tak kilka dni, laktacja się stopniowo zmniejszy a Gaba od cycka się odzwyczai

kasiu ona nie chce mojego mleka z butelki, w ogóle nie chce mleka z butli! W dzień dawałam jej łyżeczką, na noc naszykowałam się z butlą. Martwię się bo pampersy były dziś prawie suche, mam nadzieję, że się Gaba szybko przyzwyczai...

Podjęłam taką drastyczną decyzję bo noc wczoraj i dziś była tragiczna, normalnie Gaba cycka nie wypuszczała z buźki, mój kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa, łażę jak cień, a za kilka dni wracam do pracy

kasiu ona nie chce mojego mleka z butelki, w ogóle nie chce mleka z butli! W dzień dawałam jej łyżeczką, na noc naszykowałam się z butlą. Martwię się bo pampersy były dziś prawie suche, mam nadzieję, że się Gaba szybko przyzwyczai...

Podjęłam taką drastyczną decyzję bo noc wczoraj i dziś była tragiczna, normalnie Gaba cycka nie wypuszczała z buźki, mój kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa, łażę jak cień, a za kilka dni wracam do pracy
trzymaj się kochana mam nadzieję że się uda i Gaba polubi butle

Dziękuję Aguś :-) Też mam nadzieję, że mała trochę przybierze, waży ledo 7kg.... Źle mi dziś :-(

Piję jakieś francuskie białe półwytrawne...kiepskie ale zawsze to jakiś alkohol, a fajki mam L&m

Mowie Ci mamstud - bedzie dobrze:tak::tak::tak:

hmmm -dawno białego wina nie piłam (jutro bede sączyła z koleżanką Cin Cina -Lemon), ostatnio tylko czerwone podpijałam ;-):-D:-D:-D

a co do fajek - zajumałam podczas jednej z imprez mojemu M jednego L&M Ice - ale (o szczeście) odrzuciło mnie po zaciągnięciu sie :-D:-D:-D

reklama
Do góry