nie tak glosno z tym zielinymjestem,
otwieram zielonego.
Wy chcecie żebym miała dużo do streszczania, tak??!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie tak glosno z tym zielinymjestem,
otwieram zielonego.
Wy chcecie żebym miała dużo do streszczania, tak??!!

no moze i nie...:-)paula może to głupio zabrzmi ale my się chyba nie znamy....

no nie żartuj ??? moi rodzice niedaleko mieszkająmalinka pewnie, że będę - mamy tam rodzinę na św. Józefa!

ale fajnie
może będzie dane nam się spotkać jeśli oczywiście w tym czasie nie będę miała zjazdu :-(wiem, wiem :-) Ale teraz pomyślałam, że gdy zaczęłaś się tu udzielać to nawet się nie przywitałam...no moze i nie...:-)
ale wiesz tu to same swoje babki sa![]()
Pewnie, jak będę to na pewno dam znać.no nie żartuj ??? moi rodzice niedaleko mieszkająale fajnie
może będzie dane nam się spotkać jeśli oczywiście w tym czasie nie będę miała zjazdu :-(
m&m's witaj!!

oj tam nie szkodzi.. ja sie udzielalam od samego poczatku pozniej przenioslam sie na zamkniety bo nie bardzo mialam czas tu pisac jak moja malinka byla mala... ale teraz juz mam wiecej czasu wiec pisze i tu i tam...:-):-):-)wiem, wiem :-) Ale teraz pomyślałam, że gdy zaczęłaś się tu udzielać to nawet się nie przywitałam...
Super ale się cieszęPewnie, jak będę to na pewno dam znać.