reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Zobaczcie co dziś z synkiem robiłam :-)

Załączniki

• DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 45
no ale m&m`s u Ciebie chudzino to pierwszy dzień by było widać :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D
dzięki.:-D:-D:-D:-D:-D

To mi przypomniało, jak w pierwszej ciąży, zaczął się poród skórcze szły szybko. To było około północy pojechalimy do szpitala, ja już ledwo mogłam iść a panie położne otwierają drzwi (bo w nocy było zamknięte) i pytają mnie (przewieszoną jednym ramieniem przez mamę drugim przez M, z grymasem bólu na twarzy i 4cm rozwarciem jak się okazało za chwilę, no więc pani położna otwiera drzwi patrzy na mnie i pyta:
"a w jakiej sprawie?":baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

fakt że był luty i miałam kurtkę , no ale jakby nie było byłam w 9 miesiącu ciąży.:-D:-D

plus Marzena, Monia, M&m`s, Barmanka no i kto tam jeszcze popija ???? ostatnio jeszcze Paula- o boże to wszystkie wyrzuci :-p:-p:-pa dziś jeszcze mamstud dołączyła ;-)
zostanie Jola,Mmastysia bo one chyba najbardziej fason trzymają :-D

he he he he właśnie o Ciebie pytałam :tak:i nie przyznawaj się że pijesz bo Aga wywala :tak::tak::tak:

nie tak glosno z tym zielinym:-D:-D:-D

o Boże no jak mogłam zapomnieć przecież jeszcze nasza Roxy się do listyAA dopisuje :-D

BABy moje Kochane - oczywiście z tym wywalaniem to żart - przecież sama czasami sobie cos poleje do wieczornego BB ;-)(Gingers albo gin z toniciem/colą) - a sama siebie nie chcę wywalać:sorry2: wiec i WY jesteście bezpieczne :-D:-D:-D

reklama
Do góry