kerna
http://www.lauraziobro.pl
no to papa żegnam się i ja

miłej zabawy ale może jeszcze wpadnij tu na chwile przed imprezką
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobranoc mnie też coś morzy, M obrażony poszedł spać i ja chyba też.....jutro gotowanie i sprzątanie..a dodatkowo będę sama bo mój M.........................będzie robił teściowej ciepłą wodę...same chłopy w domu ale to ON!!! QWa i nic znowu jak kołek sama na chacie ale może to i lepiej nie będe zdezorganizowana![]()
no to papa żegnam się i jamiłej zabawy ale może jeszcze wpadnij tu na chwile przed imprezką
;-)
Za mało kasy, żeby na leki wydawać, pije fervek, jjem rutinoscorbin, jakoś przejdzie. No i naciera mnei P amolem, psikam do nosa solą morską, pije miodek i syrop z cebuli, no musi starczyc. Ale nei jest źle, kaszel już mi płuc nie wyrywa, przynajmniej ni etak boleśnieLunka a Ty nadal bez leków?![]()
My w domu. Piotruś pościągała filmy to bedziemy oglądać, bo w tv jak zwykle nic ciekawego.jak spędzacie sylwka?? może umówimy się wirtualnie?![]()
Jak ja Ci zazdroszczę kobito. Ja też mogę zrobić sobie takie spa , ale pod prysznicem to nie to samooooo a ja sobie zrobie domowe spa;-)
zapale sobie swieczki w łazience zgaszę światełko i pojde kąpać![]()
nie- tylko M- ale PTai to ma po nim- bo jego ex tez nic nie miała więc wolę iśc sprawdzićjak u was obydwoje macie wade to pewnie ze idz.lepiej to skontrlowac
........
dobrze ze moja wies duza
.............
Nie martw się kochana- dobrze ze nic wielkiego się nie stałodziś niechcący zrobiłam krzywde Oliwce,kurcze amm straszne wyrzuty sumienia.
e scodziła tylko patrzyła na rączke i płakała,bo sobie przypominała,masakra.
zazdrochaa ja na sylwka na Bal:-):-):-)
trzyamjce kciueki zeby to moje bydle mi nie popsulo imprezy