reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobranoc mnie też coś morzy, M obrażony poszedł spać i ja chyba też.....jutro gotowanie i sprzątanie..a dodatkowo będę sama bo mój M.........................będzie robił teściowej ciepłą wodę...same chłopy w domu ale to ON!!! QWa i nic znowu jak kołek sama na chacie ale może to i lepiej nie będe zdezorganizowana:-D:-D:-D

oj dibrze bedzie,przynajmnij Cie nie wkurzy:-):-):-):-):-)
widze ze wszytski uciekaja to mi tez nic innego nie pozstaje

Dziewczyny ja też Wam życzę Superowej zabawy ,szaleństwa do rana i aby ten rok 2010 był o wiele lepszy i szczęśliwszy od poprzedniego :-):-):-):-):-)

Ode mnie też szczęśliwego, super zabawy, a nadchodzącego roku pełnego miłości, radości. Niech 2010 będzie dla nas wszystkich o wiele lepszy :tak::tak::tak:

Hej dziewczyny w ostatnim dniu zapyziałego roku,
a mówie Wam, jaki ten nowy będzie zarąbistyyyyyyyyyy. Ktoś wygra w totka, któraś pocznie i porodzi, któraś bzyknie nie raz i nie dwa nie koniecznie swojego chłopa:-D:-D:-D:-D:-D
A poważnie, to Malinuś z okazji tego dnia ostatniego wróżby prosimy!!!!!!!!!!!!!!!

Lunka a Ty nadal bez leków?:confused::confused:
Za mało kasy, żeby na leki wydawać, pije fervek, jjem rutinoscorbin, jakoś przejdzie. No i naciera mnei P amolem, psikam do nosa solą morską, pije miodek i syrop z cebuli, no musi starczyc. Ale nei jest źle, kaszel już mi płuc nie wyrywa, przynajmniej ni etak boleśnie:-D:-D:-D

Kerna
, ale co za problem, daj mu poczytać bedziesz miala święty spokuj, wytłumacz mu jak Malinka, że to Twój zawór, wentyl, i jak tu ni epopuścisz pary to pójdzie wszystko na niego.
A hotel pierwsza klasa, ja tam mogę sobi epomieszkac:tak::tak::tak:
No i gratuluje udanej kolacji i zaj...ogórasów:-)

jak spędzacie sylwka?? może umówimy się wirtualnie?:-D:-D:-D
My w domu. Piotruś pościągała filmy to bedziemy oglądać, bo w tv jak zwykle nic ciekawego.

oooo a ja sobie zrobie domowe spa;-)
zapale sobie swieczki w łazience zgaszę światełko i pojde kąpać:tak:
Jak ja Ci zazdroszczę kobito. Ja też mogę zrobić sobie takie spa , ale pod prysznicem to nie to samo:-D:-D:-D

Anabuba
trzymam kciuki za udany bal&&&

jak u was obydwoje macie wade to pewnie ze idz.lepiej to skontrlowac:tak:
........
dobrze ze moja wies duza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
.............
nie- tylko M- ale PTai to ma po nim- bo jego ex tez nic nie miała więc wolę iśc sprawdzić:tak:

ja na szczescie w mieście mieszkam i tu nie ma takich przebojow:sorry2:

dziś niechcący zrobiłam krzywde Oliwce,kurcze amm straszne wyrzuty sumienia.
e scodziła tylko patrzyła na rączke i płakała,bo sobie przypominała,masakra.
Nie martw się kochana- dobrze ze nic wielkiego się nie stało:tak: jesteśmy tylko ludzmi- skąd mogłaś wiedieć że złapie Ci to w rękę- nie da sie wszystkiego przewidziec. Buziak od ciotki dla malej i dla Ciebie żebyś się też nei marwiła:tak:
a po 2 pomyśl- że lepiej jak teraz delikatnie sie popparzyła bo będzie uwazac na ogien o juz pamięta ze boli i większej krzywdy sobie nie zrobi:tak::tak:
a ja na sylwka na Bal:-):-):-)
trzyamjce kciueki zeby to moje bydle mi nie popsulo imprezy
zazdrocha:-p
bede trzymała kciuki zeby M nie popsul bo wiem jak oni to lubia;-)
więc kochana udanej imprezki i wybaw się za mnie:tak::tak::tak:

ja zawsze marzyłam zeby isc na bal i zawsze coś mi pokrzyowało plany:sorry2:
rok temu chyba kasa albo coś tam poprzednie dwa tez coś a w tym roku ciąża i Maks:-D a ze nei wiedzialam ze nei bede karmic cycem to nie planowałam:sorry2: poza tym i tak kasy brak na suknie i 250 zl od osoby + alkohol:dry:

ale za rok juz sobie nie podaruje!!:tak:

lunka dobrze gadasz...ja z BB nie zrezygnuję:no::no::no:niech mnie pocałuje w D:tak: pozwolis, że przywłaszczę sobie jedno z życzeń:hmm: hhe biore i już:tak:
luna babcine sposoby na kurację są the best:tak: teraz to przynajmniej śmierdzisz cebula i czosnkiem...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale serio życzę zdrówka:tak:

reklama
ja mam rafaello w lodóce, nawet się uwinęłam:tak: AS myślałąm, że to będzie trudniejsze!!! Świetny przepis!!!! mięsko zaraz nastawię do gotowania i w sumie tylko sałatka i wsio...
babencje...........hallloooo.....:szok:

Do góry