reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

mówiłam, że morka się stroi :-D:-D

slicznie dziękuję za wszstkie życzenia - każdej z was życzę
tylko najlepszego w 2010!!!
serduszkujcie do woli.... :-D

reklama
No ja mam jeszcze prawie godzinę, żeby urodzić w 2009 roku :-D Ale nie spieszy mi się ;-)Chociaż jakbym teraz odwaliła kilka rundek po schodach i zdecydowała się na ostry i szybki seks to może coś by się z tego wykluło :-p

morka - cały barek do dyspozycji - szalejemy :-D

alkohol.jpg

Nie noooo jesteś BBBBBBOOOOSSSSKKKAAAA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale zaje...... Sylwester , ja piję przez internet a mój mąż siedzi w kiblu z psem:-D:-D:-D

Kacha nie żartuj że jesteś w ciąży??????

hehe... biedny mężulek... powiedz, że następna kolejka będzie za jego zdrowie :-D:-D
kacha_wawa - no co ty? to gratuluję :-D

Witajcie w 2010!!!
Piję Wasze zdrowie, Pccolo stoi nie ruszone, a M. dał lampkę szampana!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
OOOOOOOOOOOO jaki dobry!!!!!!

Kaja ja ten barek zamawiam jak skończę karmić:):-p

reklama
paula - zawsze możesz wyłączyć wizję (jak masz) fonie w jedną strone - tam raz po raz coś mrukniesz i możesz babcie do sypialni zabrać :-D

__
yol_a ja też usta zmoczyłam a co (z takim barkiem ciężko się oprzeć)..... tylko jakby zgaga lekka odrazu ;)

Do góry