Paulinaa
Mama Adasia '2010
Mi się coś brzuszek coraz częściej i na coraz dłużej napina. Trzyma mnie teraz po parę minut

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też pisałam że Was kocham :-) może u mnie to depresja przedporodowa? :-)
pomyśl że masz cudownego synka, przecudowną córcię.. masz nas. Na pewno żadna deprecha Ci nie straszna. Słońce Ty nasze :-) Położniczko ulubiona :-) Skarbnico wiedzy :-):-):-):-) hehehe.. lepiej choć troszkę?;-)
![]()
no ciekawe czy nie urwie się jakaś z choinki i powie że urodziła wcześniejMamy nowego dzidziusia proponuje zajrzec na smski![]()
Oczywiscie u Betii!!!!!!!!
Naszej złotej medalistki!:-)
wyobraźcie sobie, że dopiero wstałam.. taka poduszka była miękka i w ogóle..no gdzie do groma tyle godzin przespać!!! wstyd
teraz idziemy z D lepić bałwana. -3stopnie, to pewnie śnieg się nie będzie chciał lepićno ale spróbujemy.
może mi się uda chociaż ze srebrnym medalembo ja złota nie lubię
![]()
Wchodzę na BB i pierwsze co czytam posta Pauli - tak, my też dopiero się ruszyliśmy z łóżkazaraz zrobię sobie kawkę i będę nadrabiała.
Ale sprawdziłam już smsy i zdaje się, że Beti dostanie złoto? :-) Super!
Dziewczyny, czy zdarzyło Wam się, żeby jedna noga była bardziej spuchnięta??? Wczoraj, a w zasadzie to dzisiaj, zauważyłam, że lewa jest w miarę normalna, a prawa to kloc 2 razy lewarozumiem opuchliznę itp. ale może tak być, że tylko jedna noga puchnie??