reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ja też pisałam że Was kocham :-) może u mnie to depresja przedporodowa? :-)
pomyśl że masz cudownego synka, przecudowną córcię.. masz nas. Na pewno żadna deprecha Ci nie straszna. Słońce Ty nasze :-) Położniczko ulubiona :-) Skarbnico wiedzy :-):-):-):-) hehehe.. lepiej choć troszkę?;-)
:sorry2:

no pewnie,że lepiej...ja mam taką depresję pół na pół... bo z jednej strony dobija mnie niemrawość,ból cycków(a bardzo bolą bo mam rzadki syndrom nadwrażliwych brodawek i synka przez to dałam radę tylko 2 mies. karmić),ból podwozia zeszytego i NAJGORSZE-mega hemoroid mega bolący !!!
ale z drugiej strony nagle zrobiłam się taka wrażliwa,że wzruszam się wszystkim i od razu chce mi się płakac...ale to takie pozytywne miłosne wzruszenia :)

dziewczyny,muszę się wreszcie zebrac,żeby Wam ładnie opis strzelić z porodu...jak do wtorku mi się nie uda,to po środzie na bank napiszę bo mama już będzie,młody wraca do przedszkola a mąż do roboty :) mała tylko je i śpi :)

Wszystkiego naj,naj,naj w Nowym Roku!!!

Anterix trzymaj sie kochana.
Te bole to pewnie wiekszosc z nas czekaja po porodzie.
I te hemoroidy brrrrr:szok:

A mi na mozg w Nowym Roku padlo. Nie moge sama w to uwierzyc, ale PRASOWALAM!!!!!! Ja, ktora zelazko w reku mialam moze z max 10 razy w zyciu przez 30 lat!!!
Co prawda nie jest to jakas kupa prasowania, kilka body i spiochow oraz posciel (ale poscieli to jednak nie znosze prasowac - zrobilam sobie teraz przerwe:cool2::tak:)

wyobraźcie sobie, że dopiero wstałam.. taka poduszka była miękka i w ogóle.. :zawstydzona/y: no gdzie do groma tyle godzin przespać!!! wstyd :zawstydzona/y:

teraz idziemy z D lepić bałwana. -3stopnie, to pewnie śnieg się nie będzie chciał lepić :dry: no ale spróbujemy.
może mi się uda chociaż ze srebrnym medalem :rofl: bo ja złota nie lubię :-D

Wchodzę na BB i pierwsze co czytam posta Pauli - tak, my też dopiero się ruszyliśmy z łóżka :-D zaraz zrobię sobie kawkę i będę nadrabiała.

Ale sprawdziłam już smsy i zdaje się, że Beti dostanie złoto? :-) Super!

Dziewczyny, czy zdarzyło Wam się, żeby jedna noga była bardziej spuchnięta??? Wczoraj, a w zasadzie to dzisiaj, zauważyłam, że lewa jest w miarę normalna, a prawa to kloc 2 razy lewa :szok: rozumiem opuchliznę itp. ale może tak być, że tylko jedna noga puchnie??

Wchodzę na BB i pierwsze co czytam posta Pauli - tak, my też dopiero się ruszyliśmy z łóżka :-D zaraz zrobię sobie kawkę i będę nadrabiała.

Ale sprawdziłam już smsy i zdaje się, że Beti dostanie złoto? :-) Super!

Dziewczyny, czy zdarzyło Wam się, żeby jedna noga była bardziej spuchnięta??? Wczoraj, a w zasadzie to dzisiaj, zauważyłam, że lewa jest w miarę normalna, a prawa to kloc 2 razy lewa :szok: rozumiem opuchliznę itp. ale może tak być, że tylko jedna noga puchnie??

Ja tak mam już jakiś czas, że niestety prawą mam bardziej spuchniętą od lewej, normalnie balon ..szczególnie jak długo siedzę. I pojawiają mi się coraz częstsze skurcze.. A takto nic poza tym:happy2:

reklama
No tak objadłam się nieźle obiadkiem że teraz tyłka cięzko podnieść:-p
M jest na zabawach podwórkowych ze synkiem co troszke luziku mam;-)ale pewnie niedługo wróca bo już troszku siedzą tam:tak:

Do góry