reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan zakupki brzmią zachęcająco! Też uwielbiam kupować ubrania dla dzieci... A powiedz mi, jaki rozmiar nosi Lilianka? Pytam bo jest mniej więcej gabarytów Gabrysiowych :-)

reklama
to ja się wyłamię. Owszem lubię kupować dzieciom i ubrania i zabawki. Ale po świętach jest tego tyle, że mam dosc!!!
zresztą od razu wspominam sobie moją mgr. - była właśnie o zabawakach.

Mikołaj ma za miesiąc urodziny i już jestem przerażona kwestią prezentów, bo od rodziny to łatwo - zabronię im i tyle!!!! Ale Mikołaj chciałb taką imprezę wiecie dla klasy swojej więc tak czy inaczej masa pierdół będzie - wrrrrrrrrrr. :growl:

jolu twoim dziewuszkom nawet ząbki tak samo wyrastaja :-) szok

:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

może się wtrącę co do rozmiaru mój wielkolud aktualnie nosi 74 ciut za duże i 68 powolutku wyrasta :-)

a ja nawet nie wiem co Maja nosi.:no::no:
znaczy widzę żę wyrasta z tych 6-9 m-cy. :sorry2::sorry2::sorry2:

Co do rozmiarowki to moje dziewczyny 6-9 miesiecy nosza ....74 jest dobre...ale dzis np. przyszly ubranka ktore zakupilam na rozmiar 9-12 to gdzie to jeszcze....niby sa na 74-80cm......

reklama
Do góry