reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Mam podobne zdanie że u nas zabawki FP są średnio cikawe dla mojej córci ale uważam że są solidne i wytrzymałe
Ja przymieżam sie do pchacz chyba chicco bo mam Vitha i zbyt szybko jeździ i córcia sie boi:zawstydzona/y:

reklama
Dzisiaj połaziłam trochę po sklepach i dla Zochy kupiłam tylko taki zestawik w Mathercare z przeceny za 50 zł, byłam w next, ale tam nic mi nie podeszło wszystko przebrane

Ja też już nie planuję zakupów tych wielkich zabawek, wolę coś z klocków lub innych dających do myślenia zabawek :tak: acha no i autka kupimy jak się zacznie nimi bawić

Klocki to super pomysł.Moja Julka miała b.dużo klocków lego i długo sie nimi bawiła ,gdzie inne zabawki po kilku dniach sie nudziły.Jeszcze teraz potrafi je wyjąć i sie bawic a ma 9 lat.Zostawiam wszystkie dla Marysi ale teraz sa dla niej za małe,lepsze byłyby te wieksze duplo.

co do kubków niekapków to mam obłęd mam nubiego i zalewa się cała i TT ale taki cały plastikowy z ustnikiem plastikowym chowanym i też kiepski

Ja mam Nubiego i u nas działa dobrze, malutka się nie zalewa i ładnie z niego pije, z innymi kubeczkami nie miałam doświadczenia.

Ivaz-masz racje,ze zabawki FP sa przereklamowane.Przeciez kula-pelzak to byl jakis niewypal no nie?Dobrze ze sie szybko sprzedala:tak::-DU nas najbardziej zajmujacy dla Juli jest pchacz chicco ale go troche przed nia chowamy bo jak ona sie gdzies zaklinuje to nie chce nam sie z m.wstawac i ja poprawiac...lenie...:-D

a czy ta kula nie była Simby?

Klocki to super pomysł.Moja Julka miała b.dużo klocków lego i długo sie nimi bawiła ,gdzie inne zabawki po kilku dniach sie nudziły.Jeszcze teraz potrafi je wyjąć i sie bawic a ma 9 lat.Zostawiam wszystkie dla Marysi ale teraz sa dla niej za małe,lepsze byłyby te wieksze duplo.

Moja córeczka ma klocki, co prawda nie duplo i na razie służą do obgryzania, ale zajmują małej sporą uwagę, więc uważam, ze to fajna zabawka dla dziecka. :)

Szym ma tyle zabawek i nie bawi sie nimi w ogole!!!!
Jedynie pchacz jest w ruchu inne pozostale tylko dotknie i ucieka....jeszcze jak z nim siedze to sie pobawi ale to moze 5min i lapie mnie za reke i chce chodzic.
Juz nie kupuje zadnych zabawek:no: jak ktos przyniesie na roczek to powiem ze nie chce zeby to oddali....moze sprawie tym komus przykrosc ale jemu szkoda kupowac jakiekolwiek zabawki.....leza w pudle i sie kurza

mój młody tez długo zabawkami się nie pobawi ale dobre i te 10 minut :wściekła/y: w sumie muszę wypróbować klocki bo kiedyś służyły tylko do wkładania do buzi wiec się ich pozbyłam :confused: większa jego uwagę przykuje jeżdżący samochodzik bo wtedy goni go na czterech i chce złapać :happy2:

a ja Wam powiem ze Nadia dosyc dlugo potrafi sie zając sama soba:tak:
Nie koniecznie zbawkami FP bo one na jedne kopyto ale ogólnie potrafi sie bawic czymkolwiek, ostatnio ulubione zabawki to butelka plastikowa po napoju ale koniecznie z woda w srodku by widziala jak sie przelewa i np. pusty karton po soku (oczywiscie taki z nakretka;-)) potrafi bawic sie tym z pól godz i spróbuj jej to zabrac to wrzask straszny:-D
w ogóle mała duzo czasu spedza w ciagu dnia zajmujac sie sama soba, pobawimy sie z nia pożniej ja zostawiamy na jej "placu zabaw" i troche sie pobawi i zaczyna wedrowac i tak sobie zwiedza wszystko, jak zaczyna za bardzo napastowac choinke albo kable to ja zabieramy i znow sie troche bawimy by czyms ja zainteresowac a poźniej ona znow sama. Z Nadia to jest tak ze jak sie jej znudzi to sama do nas przychodzi, wspina sie i wtedy wiadomo ze chce naszej uwagi. Ogólnie to nie moge narzekac, dopiero po poludniu zaczyna marudzic i wtedy trzeba z nia siedziec i sie bawic.
No i mała lubi ogladac bajki na mini mini:tak: ale ma kilka ulubionych, inne jej praktycznie nie interesuja wiec wlaczamy tylko gdy leca te ktore lubi. Tez potrafi zajac sie tym na min. pol godzinki:-)

a ja Wam powiem ze Nadia dosyc dlugo potrafi sie zając sama soba:tak:
Nie koniecznie zbawkami FP bo one na jedne kopyto ale ogólnie potrafi sie bawic czymkolwiek, ostatnio ulubione zabawki to butelka plastikowa po napoju ale koniecznie z woda w srodku by widziala jak sie przelewa i np. pusty karton po soku (oczywiscie taki z nakretka;-)) potrafi bawic sie tym z pól godz i spróbuj jej to zabrac to wrzask straszny:-D
w ogóle mała duzo czasu spedza w ciagu dnia zajmujac sie sama soba, pobawimy sie z nia pożniej ja zostawiamy na jej "placu zabaw" i troche sie pobawi i zaczyna wedrowac i tak sobie zwiedza wszystko, jak zaczyna za bardzo napastowac choinke albo kable to ja zabieramy i znow sie troche bawimy by czyms ja zainteresowac a poźniej ona znow sama. Z Nadia to jest tak ze jak sie jej znudzi to sama do nas przychodzi, wspina sie i wtedy wiadomo ze chce naszej uwagi. Ogólnie to nie moge narzekac, dopiero po poludniu zaczyna marudzic i wtedy trzeba z nia siedziec i sie bawic.
No i mała lubi ogladac bajki na mini mini:tak: ale ma kilka ulubionych, inne jej praktycznie nie interesuja wiec wlaczamy tylko gdy leca te ktore lubi. Tez potrafi zajac sie tym na min. pol godzinki:-)

Moja też lubi minimini :) i też tylko niektóre bajki, aczkolwiek staram się, aby nie oglądała za dużo TV. Lubi np. Noddy, Tomek i przyjaciele :) jakiś czas temu oglądała także Barbie i 3 muszkieterki, ale to był za długi film i po pewnym czasie się już znudziła :) a poza tym lubi reklamy oraz wiadomości ;)

reklama
Do góry