witam poranna pora :-) dziecie spi a ja nadrabialam nocne pogaduchy... :-)
a wiec tak bylo o dzieciecych ciuszkach,
diana juz sie nie miesci w 6-9 :-( wiec kupujemy juz ciuszki 9-12 a bluzeczki nawet 12-18
jutro idziemy sie wazyc i zobaczymy ile ten moj paczuszek wazy....
zakupach,
ja tez uwielbiam zakupy zwlaszcza dla dzieciaczkow, ale u mnie jest ten problem ze bardzo ciezko mi sie na coc zdecydowac... ale niestety jest tak w kazdej dziedzinie zycia

moj E tez lubi zakupy, ale jak juz wracamy to mowi nas to nie mozna poszczac na zakupy i zrzedzi pol dnia ile to kasy wydalismy ....
*aga* Twoj M rzeczywiscie wymiata wszystkie koszulki na wieszakach
ale to co zeby mu sie bylo latwiej zdecydowac rano ktora zalozyc czy co? 
co do siostry to tez bym zwrocila uwage... bo od zwyklego 'dziekuje' na pewno nic jej sie nie stanie.
no i pieknie to ujelas ' tym bardziej ze w Anglii to raczej same pasztety
' :-)
FLORENCJO zazdroszcze kuligu i ogniska... jpamietam moje kuligi ale nigdy nie mielismy ogniska. czekam na zdjecia... ciekawe jak dzieciaczkom bedzie sie podobalo :-)
JOLU jak tam nocka u dziewczynek AA :-) mam nadzieje ze dziewczynkom sie spodobalo :-) no i czekamy na Was myslalam ze moze na wyprzedarza do nas przyjedziesz , ale jak widze sklepy online wygraly :-
-
-(
MONIQSAN kurde ja tez mam takie wrazenie czasami ze czuje ruchy plodowe, tym bardziej ze od ciazy i od implantu nie mam regularnych @ ... niby moge byc pewna ze nie zajde w ciaze, ale jednak stresik jest...

U nas nocka straszna DIana sie obudzial najpierw o 12:30 pozniej o 2 i nie spala do 3:30... nie wiem o co chodzi wogole oczy jej sie zamykaja a wierci sie i macha rekoma i nogami, wklada rece do buzi, strasznie sie denerwuje, i nie moze usnac...moze to kolejne zeby ida?
Aga KM a jak tam Jagodkowe lekcje ida ze spaniem? jest jaks zmiana?
a wiec tak bylo o dzieciecych ciuszkach,
diana juz sie nie miesci w 6-9 :-( wiec kupujemy juz ciuszki 9-12 a bluzeczki nawet 12-18
jutro idziemy sie wazyc i zobaczymy ile ten moj paczuszek wazy....zakupach,
ja tez uwielbiam zakupy zwlaszcza dla dzieciaczkow, ale u mnie jest ten problem ze bardzo ciezko mi sie na coc zdecydowac... ale niestety jest tak w kazdej dziedzinie zycia

moj E tez lubi zakupy, ale jak juz wracamy to mowi nas to nie mozna poszczac na zakupy i zrzedzi pol dnia ile to kasy wydalismy ....
*aga* Twoj M rzeczywiscie wymiata wszystkie koszulki na wieszakach
ale to co zeby mu sie bylo latwiej zdecydowac rano ktora zalozyc czy co? 
co do siostry to tez bym zwrocila uwage... bo od zwyklego 'dziekuje' na pewno nic jej sie nie stanie.
no i pieknie to ujelas ' tym bardziej ze w Anglii to raczej same pasztety
' :-) FLORENCJO zazdroszcze kuligu i ogniska... jpamietam moje kuligi ale nigdy nie mielismy ogniska. czekam na zdjecia... ciekawe jak dzieciaczkom bedzie sie podobalo :-)
JOLU jak tam nocka u dziewczynek AA :-) mam nadzieje ze dziewczynkom sie spodobalo :-) no i czekamy na Was myslalam ze moze na wyprzedarza do nas przyjedziesz , ale jak widze sklepy online wygraly :-
MONIQSAN kurde ja tez mam takie wrazenie czasami ze czuje ruchy plodowe, tym bardziej ze od ciazy i od implantu nie mam regularnych @ ... niby moge byc pewna ze nie zajde w ciaze, ale jednak stresik jest...

U nas nocka straszna DIana sie obudzial najpierw o 12:30 pozniej o 2 i nie spala do 3:30... nie wiem o co chodzi wogole oczy jej sie zamykaja a wierci sie i macha rekoma i nogami, wklada rece do buzi, strasznie sie denerwuje, i nie moze usnac...moze to kolejne zeby ida?
Aga KM a jak tam Jagodkowe lekcje ida ze spaniem? jest jaks zmiana?