reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja nic nie oglądam... koło 20.00 jakieś plany mam dopiero na romansidła - tylko nie wiem co wybrać TVP1 czy TVN :tak:

a jakie to dzis romansidla sa? jak juz przeprowadzimy sie do naszego mieszkania i nie bedziemy wynajmowac, to ja sobie w prezencie sprawie polskie TV;-)

Witajcie Kochane,
ja już odchodzę od zmysłów.......serduszkuję, robię mega porządki, spacery, bóle mam, skurcze mam ale nic z tego nie wynika.............. jak jeździłam cały zeszły tydzień na ktg - też nic.............Nie mam odwagi jeszcze ale został mi chyba 1 sposób - olejek rycynowy z sokiem pomarańczowym............

Dziewczyny, a co Wy sie tak przeterminowujecie:szok::szok::szok: Coraz Was wiecej.

Karoli, nie jesteś sama... mnie też nachodzą od euforii do przygnębienia. Sama nie wiem co mi jest - raz tak, raz tak i też jem. Właśnie lecę po lody. Normalnie na początku ciązy tak nie miałam jak teraz.
Na wagę nie wchodzę - to już nie da nic i nic nie zmieni :baffled:;-)

Ja tez nie bede wchodzic.
Widac mi potrzeba energii. Do tego wkurzaja mnie te zmiany humoru:cool: Moj G. ma cierpliwosc aniola do mnie:sorry2: Ja to bym juz taka babe w dupe kopnela:baffled:

Tylko wiecznie bym coś jadła:-p
Witaj w klubie;-):-p

Ja to mam smaki jak podczas calej ciazy nie mialam...dzis mnie napadlo na piwo z sokiem.....Wypilam pol szklanki...Problem w tym,ze ja nie cierpie piwa....:szok::-D

Ello
Bylam jednak na spacerze ale krotkim, wzielam prysznic i czekam dalej:-)
Własnie wyczytalam o tych romansidlach i tez sie chyba skusze ale musze zobaczyc co to:-)
Juz nie pisze wam czy mnie cos boli czy nie, z porodowki napisze jak cos bo u mnie te bole to szybciej znikaja niz sie pojawiaja:sorry2:
Milego wieczoru kobitki, no i oczywiscie dopingujemy Sylwie:-)
Go Sylwia Go!!!!

agbar - ja nie wiem czy to dobrze się stało, że teść wyjechał:-D pewnie gdyby był to twój poziom nerwów spowodowałby, że Okruś już byłby na świecie. Tak musisz się z piwem męczyć i tak cięzko przewidzieć efekt :-D
I jeszcze Karoli się opije przez to :-D

___
matko ale twoj nick przekręciłam, chyba już za mna skala abgar chodzi hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Już widzę te newsy: pijane mamusie- Polki na porodówce;-):szok:

Na razie chyba oszalal ze szczescia...czka mu sie po tym piwie ze hoho:-D

A to na zdrowie;-)

Epidemia pijanych Polek na porodowkach w Europie:-D:-D:-D

agbar - ja nie wiem czy to dobrze się stało, że teść wyjechał:-D pewnie gdyby był to twój poziom nerwów spowodowałby, że Okruś już byłby na świecie. Tak musisz się z piwem męczyć i tak cięzko przewidzieć efekt :-D
I jeszcze Karoli się opije przez to :-D

A ja juz sie napilam. I to do tego polskiego piwka, ktore mama dla G. przywiozla hihi:-Dpycha.
Tez mi moje dziecko oszalalo i chce wyjsc przez lewy brzuch.
yol_a heh, moze nie pijane ale z szumiacymi glowami :-D:tak: heh i tak jak agbar napisala w Europie:-D dobry przyklad dla Niemek i Wloszech:-)

Do góry