sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Calusy w ten zimowy wieczorek
) Brrr naprawde zimno i bialo u mnie
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
) ze wyladowalam na pogotowiu, bo ze stresu mialam tak scisniete gardlo(czulam w nim jakby taka gule, ze oddychac nie moglam, jesc nie moglam
wiec potem stwierdzialm, ze musze to z siebie wyrzucic.. poszlam do mamy i przez 30 min probowlama to wyrzucic z siebie ale nie chcialo mi przez gardlo przejsc - mama sama sie mnie zapytala czy bedzie babcia ja powiedzialam, ze tak a ona mi na to, ze wiedziala
i wszystko bylo obrze.. zobaczysz napewno sie ulozy.. a do tego, jak sie zdenerwuja to im przejdzie..
:-)glowa do gory i bez nerwow bo naprawde mozna sobie krzywde zrobic..
już nawet nie pamiętam
po prostu mama zobaczyła, że nabieram "innych kształtów"
i ciągle żartowała, że wyglądam na ciążę itp. a ja cicho siedziałam
( w myślach byłam przerażona
) no i później powiedziałam "TAK , jestem " i ... cóż... nie była zadowolona... bo kto by i był ? jak rodzice marzą o tym ,żeby dzieci najpierw wykształcenie zrobiły , pracę fajną później zdobyły, a jeszcze później ślub i dopiero dziecko... . Ale no wyszło inaczej, i teraz już jestem w 32 tygodniu ciąży i mama mi pomaga
ale powodzenia Ci życzę i trzymam kciuki ;-)
Witam![]()
Mogę dołączyć?
Jestem z rocznika '89 , i mam prawie 5 miesięcznego synka![]()
Witam was ja też chciałam sie do was dołączyć
ja mam prawie 22 lata mam już 2 letniego smyka i teraz oczekuje dzidzi w czerwcu i jestem szczęśliwa bo mam dla kogo być![]()