reklama
mikimauro
Fanka BB :)
martussa- damy rade;-):-):-)
Witajcie mamuśki w Nowym Roku !!!!!!!!!
Ja już wywiozłam rodzinke na lotnisko, teraz musze ustawić swoje dzieciaczki na tory, bo mi sie wykoleiłt przez te święta
;-)
Witajcie mamuśki w Nowym Roku !!!!!!!!!
Ja już wywiozłam rodzinke na lotnisko, teraz musze ustawić swoje dzieciaczki na tory, bo mi sie wykoleiłt przez te święta

aga221122
mama Jurandzika :))
Witam wszystkie po świętach, po sylwestrze, w nowym roku.
My wczoraj wróciliśmy z Gorlic, było fajnie, ale Jurand nie dał odpocząć:-
-
-(. Nie zaglądałam, bo tam mają kiepski internet.
labudka już jestem :-):-):-)
My wczoraj wróciliśmy z Gorlic, było fajnie, ale Jurand nie dał odpocząć:-
no w końcu kobieto!!! ;-)
Postrzalka
Oliwciowa maminka
I Ja i Ja się witam gorąco bo za oknem mróóóóóóóz w tym nowym roku i Wszystkim życzę Samych Dobroci i Najlepszości w tym roku.
My od drugiego dnia świąt do nowego roku siedziałyśmy u moich rodziców więc babcia i ciociunia przeszczęśliwe :-) Tatuś pilnował w domu fachowca co nam drzwi wstawiał do pokoju.
Sylwester z moimi rodzicami, siostrą i koleżanką więc kamerlanie ale wesoło, a moje dziecko jak usnęło o 22 to wstała o 8 rano i nawet pół godziny intensywnego strzelania za oknem ją nie ruszyło, a Michał co chwile chodził ją sprawdzać czy śpi :-) tatuś troskliwy :-)
Antarku strasznie mi przykro z powodu króliczka dla Nas to była już chyba 5 rocznica jak nie ma Gacka (naszego królika, też w święta umarł). Przytulam mocno.
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka, kurujcie się.
Mamaflavii dla Twojego królewicza szczególnie gorące uściski i życzenia radosnych chwil i ogromną ilość siły i niech będzie dalej taki dzielny i zdrowieje Nam w tym roku. BUZIACZKI i TULANKI od Oliwci
My od drugiego dnia świąt do nowego roku siedziałyśmy u moich rodziców więc babcia i ciociunia przeszczęśliwe :-) Tatuś pilnował w domu fachowca co nam drzwi wstawiał do pokoju.
Sylwester z moimi rodzicami, siostrą i koleżanką więc kamerlanie ale wesoło, a moje dziecko jak usnęło o 22 to wstała o 8 rano i nawet pół godziny intensywnego strzelania za oknem ją nie ruszyło, a Michał co chwile chodził ją sprawdzać czy śpi :-) tatuś troskliwy :-)
Antarku strasznie mi przykro z powodu króliczka dla Nas to była już chyba 5 rocznica jak nie ma Gacka (naszego królika, też w święta umarł). Przytulam mocno.
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka, kurujcie się.
Mamaflavii dla Twojego królewicza szczególnie gorące uściski i życzenia radosnych chwil i ogromną ilość siły i niech będzie dalej taki dzielny i zdrowieje Nam w tym roku. BUZIACZKI i TULANKI od Oliwci
maran-atha
Martussa spokojnie damy rade :*
mikimauro
czesc miki :-) brakowało Cie tutaj. a wiecie co sie dzieje z agą?
Mi też Was brakowało, ale na czas świat miałam areszt od internetu, choć i tak dwa razy Was podczytałam, ale nie mogłam odpisać bo kat nad głową stał

Larka - troche zimno u Was

reklama