reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

martussa, tez pomoge, wysylaj. mam troche znajomych ze studiów i z pracy (tych dzieciatych i tych z karierą zamiast dziecka) wiec moge pomóc :-)

reklama
martussa- damy rade;-):-):-)

Witajcie mamuśki w Nowym Roku !!!!!!!!!

Ja już wywiozłam rodzinke na lotnisko, teraz musze ustawić swoje dzieciaczki na tory, bo mi sie wykoleiłt przez te święta:-D;-):-p

Witam wszystkie po świętach, po sylwestrze, w nowym roku.
My wczoraj wróciliśmy z Gorlic, było fajnie, ale Jurand nie dał odpocząć:-:)-:)-(. Nie zaglądałam, bo tam mają kiepski internet.
labudka już jestem :-):-):-)

I Ja i Ja się witam gorąco bo za oknem mróóóóóóóz w tym nowym roku i Wszystkim życzę Samych Dobroci i Najlepszości w tym roku.
My od drugiego dnia świąt do nowego roku siedziałyśmy u moich rodziców więc babcia i ciociunia przeszczęśliwe :-) Tatuś pilnował w domu fachowca co nam drzwi wstawiał do pokoju.
Sylwester z moimi rodzicami, siostrą i koleżanką więc kamerlanie ale wesoło, a moje dziecko jak usnęło o 22 to wstała o 8 rano i nawet pół godziny intensywnego strzelania za oknem ją nie ruszyło, a Michał co chwile chodził ją sprawdzać czy śpi :-) tatuś troskliwy :-)

Antarku strasznie mi przykro z powodu króliczka dla Nas to była już chyba 5 rocznica jak nie ma Gacka (naszego królika, też w święta umarł). Przytulam mocno.

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka, kurujcie się.
Mamaflavii dla Twojego królewicza szczególnie gorące uściski i życzenia radosnych chwil i ogromną ilość siły i niech będzie dalej taki dzielny i zdrowieje Nam w tym roku. BUZIACZKI i TULANKI od Oliwci

czesc miki :-) brakowało Cie tutaj. a wiecie co sie dzieje z agą?

Mi też Was brakowało, ale na czas świat miałam areszt od internetu, choć i tak dwa razy Was podczytałam, ale nie mogłam odpisać bo kat nad głową stał:-p;-):-D, ale juz jestem jak wierny psina i nie opuszcze Was kochane:-D:-D;-):-):-)

Larka - troche zimno u Was:szok:, W Irlandi też jest zima na całego, od 30 lat taka mrozna. Zastanawiałam sie z mężem ile za ogrzewanie zapłacimy:szok: bo tu ściany tak cieńkie że jak tylko przestane grzać, to w 30minut kaloryfery zimne i marzniemy, tak więc piec chodzi praktycznie cały czas:shocked2:.U mnie na osiedlu było istne lodowisko w święta,mam domek nalekkim podjezdzie, to do domu nie mogliśmy wejść takja szklanka, na ulicy to mieliśmy 3cm lodu, normalnie czystego lodu, wyciagnełam chłopców rolki i pozamieniałam szyny na łyżwy, ale mieli radoche,a Irole jak na ufo się patrzyli z domów, żadno nosa nie wyścibiło:-D:-Djak mi się uda to wstawie filmik, a jak nie to pokaże Wam zdjęcia.

reklama
Do góry