reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Madziu gniewać się na ciebie no co ty :-) życzę wam w końcu pozbycia się chorubska i zaglądaj w miare możliwości Pozdrawiam
Aga no to się siotra z M załatwili :no: a przy okazji i was zamkneli ale to dla waszego dobra powiedzmy :baffled:

reklama
Witajcie:-)

My już w domku,wczoraj udało sie wyjechać:-D sylwester sie udał....było bardzo sympatycznie i bardzoooo alkoholowo:zawstydzona/y::-D
Moje dziecko oszalało.....to chyba ten kryzys....krzyków i marudzenia nie ma końca:baffled: no i chyba mamy zęba...tzn. pod palcem czuć....jak stukam łyżeczką to słychać:-D...no ale nie widać:baffled::-D

Paula powodzenia u lekarza..... zdróweczka życze:tak::-)

Florencjo....oj tak mi przykro z powodu Twojej córeczki,co za pech:-( bidulka...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.Dużo siły Tobie życze a dla Moniki zdrówka:tak:

Aga_km...no sytuacje to masz nie za ciekawą w domku....uważajcie na siebie:blink:

Ja też poprosze streszczenie.... M&m,s...pleaseee;-):sorry2:

Witam w ten piękny dzień.
Frekwencja z Nowym Rokiem spadła chyba o 70%:baffled:.Myślałam ,że znów będę nadrabiać z 50 stron a tu marne 9:no:.
Florencjo-Szkoda mi tej twojej córci.Jak ona się czuje bo zauważyłam,że pisałaś jeszcze przed operacją?Mam nadzieje,że trochę lepiej:sorry2:
Mmatysia,miaIam zapytac jak Fifi? Biegunka sie skończyIa? My mieIismy 7 dni-masakra.
Dziękuję,że pytasz.Filip już dobrze,właśnie wylizuje podłogę jęzorem a potem jeszcze pewnie zrobi froterkę śpiochami :-D:-D:-D
U nas silna biegunka(po kilkanaście pampersów na dzień) trwała 5 dni a potem zastosowałam sie do twoich rad-zrobiłam mu dietę bez mleczną i doszedł do siebie(ogromny buziak dla Ciebie,kochana :-)).Lekarka nadal uparcie twierdzi,ze to przez zęby:baffled:.

mamomatysia - Egipt - rewelka!!! Zyczę Wam aby cała Rodzinka wyruszyla w komplecie i ... było suuuuuper!!!
Dziękujemy:-),ja tez mam nadzieje,ze Nowy Rok przegonił pecha:happy2:.
Roxy-Dobrze,ze udało się wam wydostać z zasypanych regionów.Wczoraj nawet mówiłam przyjaciółce, że was zasypało.
Znikam bo Filip znowu dorwał kabel i próbuje z nim uciec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Mam nadzieje,że wieczorkiem będzie nas więcej.

allaa - urlop ojcowski, w 2010 roku w wymiarze 1 tygodnia (7dni) przysługuje tatusiom do ukończenia przez pociechę 12 miesiąca życia i to jest jedyny warunek. wniosek należy złożyć co najmniej 7 dni przed wnioskowaną datą rozpoczęcia takiego urlopu, załączyć skrócony odpis aktu urodzenia oraz oświadczenie, że zasiłek macierzyński z tytułu urlopu ojcowskiego nie był wcześniej pobrany i tyle:-).

Sama podsunęłam pomysł mężowi, jest w końcu na wypowiedzeniu do końca stycznia więc co tam więcej wolnego.

Witam,

Paula - jestem ciekawa co lekarz stwierdził, oby nic poważnego.
Florencja - jak córcia po operacji?????
Roxy - super święta!!! Cieszę się, żeś cała i zdrowa i zadowolona:-).

agakm - osz w mordę:baffled:, toście załatwieni w komplecie, rodzinne - kilkupokoleniowe chorowanie, zakupy na telefon???:shocked2:. Trzymam kciukasy za zdrówko.

m@dz1@ - pisz kiedy możesz, nawet parę zdań kliknij co by wiedzieć żeście cali :).

Spóznione ale szczere:tak::tak::tak: życzenia dla 8 miesięczniaków
Gabrysiu
Filipku
Kamilku
STO LAT dla Was dzieciaczki,muuuaaa

Mamstud,jak tam Twoje migdałki...daj znać co lekarz powiedział:-)

Mamamatysia...z tym wydostaniem to był nie lada problem....ale wszystko się dobrze skończyło....no i w zasadzie to była taka Noworoczna przygoda:-D:-D:-D

Bohaciefko...może ja też mojego P na taki urlop wyśle...ale nie wiem czy moge jak jestem na wychowawczym...raczej nie:-(

Dziewczyny...gdzie piszemy życzenia ....na tym wątku czy na życzeniowym?????

Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy i wsparcie a bedzie potrzebne,bo niestety Monika ma tak skomplikowane to zlamanie ze bedzie musiala lezec 5tyg. w szpitalu unieruchomiona na wyciagu.Bylismy dzisiaj u niej placze z bolu jest glodna chce jej sie pic a nic nie moze tak mi jej szkoda jestem bezsilna nie wiem jak mam ulzyc wlasnemu dziecku:-(

Ale gapa ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Patusiu...Wszystkiego Dobrego dla Emilki...z okazji ukończenia 8 miesiąca:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochaniutkie.
Pamietam,ze kiedys przy rannej kawce kIikaIysmy a teraz to pustki nawet wieczorem:-(.
Mmatysia a wyszIy Fifiemu zęby po tej biegunce?:-D
Mojemu Tomkowi jakoś nie:baffled:.
Roxy,dobrze,ze juz dotarIas do domku. Jak w ogóIe masz na imie bo jakos nie pamietam aIbo nie pisaIas:sorry2:

Do góry