reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no przepraszam mamstud ale uwierz że nikt mnie tak dawno nie rozbawił jak Tsarina :tak:

no a pomysł bardzo prosty- co ostatnio spowodowało że frekwencja była gigantyczna ???- hasło "wątek zamknięty" może zrobimy nabór na trzeci zamknięty i znowu z grobu powstaną :tak::tak::tak: ( oczywiście żart żeby się nikt nie obraził :sorry2:)

reklama
Dobry Wieczór...

mamamatysia... marsz po herbate! yerba Mate jest booooszka....

Ja gotuje na kranówie, mleko na przegotowanej kranówie, ale butelki wrzucam do sterylizatora po każdym myciu (myje płynem)- no ale ja talerze szoruje a nie myje, więc mam lekkiego skosa na tym punkcie...
No chyba jasnowidzem jesteś,właśnie siedzę na allegro i zastanawiam się którą kupić:-D:-D:-D
Dieta dietą ale bez alkoholu to ciężko. JEŚĆ nie muszę ale napić się to już co innego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Popieram w 100%.Cały dzień moge być o toście ale lampki wina przed snem nie podaruję:sorry2:.Kobity my na odwyku wylądujemy:dry:
Dobry wieczór Majóweczki :-)

Melduję, że mam anginę i mam nadzieję, że będziecie się w piekle smażyć, że się ze mnie nabijałyście... :-) A ja taka chora!!
A jutro do pracy!!!!!!!!!!!!
Czyli moja diagnoza się potwierdziła:-(.Przykro mi:zawstydzona/y:.Wracaj szybciutko do zdrowia.
ćpa! i wiem co! Nałogowo BB :tak::tak::tak::tak::tak: jak my wszystkie:blink:
Padłam:-D:-D:-D:-D

Do góry