reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Beti super, że już w domku jesteście :-)
Ale się wkurzyłam, koleś od oleju zadzwonił, że jest za ciemno i nie wiedzie w naszą uliczkę :wściekła/y:Co za patafian, po prostu prawda jest taka, że już mu się robić nie chciało, bo nasza uliczka jest oświetlona i chwilę po telefonie kolega wyleciał, a tam nikogo nawet nie było :wściekła/y:Wiedział kolo, że biuro jest już zamknięte i, że nawet jak tam zadzwonimy to co najwyżej będziemy mogli się nagrać na sekretarkę:wściekła/y:Ostatni raz w tej firmie olej zamówiliśmy, dobrze, że przynajmniej T. w kominku napalił to jakoś wytrzymamy do jutra, tyle, że po nocach musieliśmy wstawiać Olisia łóżeczko do nas, bo u Młodego w pokoju temperatura zeszła już do 5 stopni:sorry2:

reklama
Yol_a, tylko spokojnie, bo jeszcze z tych nerwów urodzisz dzisiaj. Dziś jest taki dzień na rodzenie. (Tylko mnie nie bierze).
Kaja, może ja tego 13 się wysypię. ;-)Chociaż wolałabym 12.

macy łącze się z Tobą - ja tez czuje się jak pasztet - przeterminowany - hahaha ale jeszcze chyba nie śmierdze więc nie ma tragedi :-D:-D:-D

kacha_wawa Ty się chowaj pod kocyka i czekaj na cieplejsze czasy a nie palce do klawiatury wyciagasz - pamiętaj że kończyny odmarzają najszybciej hihihi ;-)

ja już kompika wyłanczam i biegne pod kołderkę do Mężusia bo coś mi usypia się już :happy2:

Tysiolek Ty nie do mężusia tylko na porodówkę ;-):-p
Nie odmarzną mi paluszki, w kominku jeszcze się żarzy i jak na razie jest cieplutko:-) Gorzej jak będę musiała do kibelka iść, jak tylko wyjdę z pokoju to jest Syberia ;-)
Kaja przekaż Roxeen pozytywne fluidki od nas, dobrze, że są pod dobrą opieką :tak:

Ostatnia edycja:
sms od roxeen wkleiłam więc już i wronek i emilcia i roxeen nockę spędzają na szpitalnych łóżeczkach i anulka... oj jutro będzie się działo ;-)

i ja zmykam spać :tak:kacha ciepłej nocki - przytulajcie się mocno :tak:

To jeszcze nie pora na sen ;-) Oliś leży w łóżeczku obok, zaczepia mnie co chwilę i ma mi bardzo dużo do powiedzenia :-D Buzia mu się nie zamyka, a do tego jeszcze gestykulacja dochodzi :-D Kołysanki mu włączyłam to jeszcze tańczy do nich:-D

Gosia gratuluję udanej wizyty, choć wiem że czekamy na wiadomości w stylu rozwarcie na 5cm, połowa za panią;-)
może nie od razu 5cm ale chociaż że coś się szykuje do porodu a tu dup. blada ...czekam nadal na jakieś oznaki czopu ....odejście wód i nie wiem na co jeszcze mogę mieć nadzieje :baffled::sorry2:

jedyne pocieszenie że ciut ponad 2 tygodnie i zobaczę małą :-) tyle to dam radę oby tylko nie rosła za dużo :szok:

hej dziewczyny

melduje ze zyje i jestesmy juz w domku. dzis nas wypisali.:tak: mam slicznaego skarba Violke, 52cm i 3220kg, 10pkt.
Poród masakra ale teraz juz nie mysle o tym. Mala jest gzreczna jak aniolek. Musimy sie troszke ogarnac, jutro postaram sie wzrucic fotki bo pordu to wam opisywac ie bede (nie chce straszyc).
:-)super że wy już w domku uściskaj małą od cioteczek ;-):tak:

Dziewczyny, nie zdążę nadrobić dzisiejszej produkcji. :no:
Jutro rano jadę do szpitala.
Trzymam za Was kciukasy :-)
Jak wyjdę to dopiero będę miała nadrabiania :-):-):-). Do następnego razu za X dni. (Mam nadzieję, że kilka) :tak:
Szkoda, że tak późno odkryłam to forum, ;-)jednak już czuję się uzależniona.
:-):-):-):-):-):-)

reklama
To ja się tu postaram wślizgnąć.. bardziej udzielać bom już Styczniówka .. mam nadzieję , że mogę się tak do Was teraz wkręcić :-D

to Wam troche przynudzę :-D
jako , że przeterminowałam sie już 5 dni temu.. byłam wczoraj u gina.. no i się dowiedziałam, że jesli nic się nie rozkręci samo ( a sama w to już wątpie) to w czwartek mam się zgłosić do szpitala.. na wywołanie
grunt ze łożysko jeszcze jakoś śmiga, że przepływy dobre , że szyjka miękka..
no ale szyjkę miękką i rozwarcie to ja miałam już w 37tc .. i już wtedy rzekomo miałam rodzić .. :-D

to mniej wiecej tyle, O!
idę dosypiać bo wyprawieniu chłopka do pracy..

aaaa no i gdzie moje maniery..
Dzień Dobry :-D

Do góry