don_pedro
Fan(ka)
agbar - faktycznie ty narazie rodzic nie możesz ;-)
jola - że ja nie dotrwampalcem nie ruszę do 12, - chyba, że na klawiaturze - będę nadprodukowac tu, że szok ale dotrwam
![]()
I nie urodzilam

I ciesze sie ze wybralas 13go na date urodziny synka...uwielbiam trzynastke:-)
Beti super, że już w domku jesteście :-)
Ale się wkurzyłam, koleś od oleju zadzwonił, że jest za ciemno i nie wiedzie w naszą uliczkęCo za patafian, po prostu prawda jest taka, że już mu się robić nie chciało, bo nasza uliczka jest oświetlona i chwilę po telefonie kolega wyleciał, a tam nikogo nawet nie było
Wiedział kolo, że biuro jest już zamknięte i, że nawet jak tam zadzwonimy to co najwyżej będziemy mogli się nagrać na sekretarkę
Ostatni raz w tej firmie olej zamówiliśmy, dobrze, że przynajmniej T. w kominku napalił to jakoś wytrzymamy do jutra, tyle, że po nocach musieliśmy wstawiać Olisia łóżeczko do nas, bo u Młodego w pokoju temperatura zeszła już do 5 stopni
![]()
Matko jedyna co za jolopy w tej firmie pracuja....Ja bym chyba oszalala....Wspolczuje i mam nadzieje,ze dzis zaraz juz za chwile macie cieplo??
Witam Was w wielkim stresie !
A jednak udało mi się tu wejść. Pozdrawiam wszystkie laseczki serdecznie i życzę miłego dniaDajcie znać co tu się będzie działo, bo przez tych kilka dni może być niezły wysyp. Morka trzymam kciuki;-) Spadam. Pa!
My tez trzymamy:-)Powodzenia:-)
U nas mroz,malz zabronil mi wychodzic z domu zebym nie zaliczyla poslizgu niekontrolowanego, w ogole byl niemily;-)i powiedzial ze mam na doopie siedziec i sie nie ruszac...

Milego dnia wszystkim,trzymam kciuki za rozpakowywujace sie.