Kubiaczka
Fanka BB :)
No to się na przytulamymam nadzieję, że psiak nie będzie specjalnie zazdrosny jakoś się o niego nie obawiam, po prostu trzeba go bedzie równie często przytulać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to się na przytulamymam nadzieję, że psiak nie będzie specjalnie zazdrosny jakoś się o niego nie obawiam, po prostu trzeba go bedzie równie często przytulać![]()

... na wszelki wypadek wezmę ją do szpitala, chociaż wydaje mi się, że dzisiaj tylko badanka i wrócę do domu ... ale znając moje szczęście, to jak torba zostanie w domu, to ja w szpitalu

i lekarze musieli kombinować, żeby podczas cesarki wyciągnąć szybko małego, a drugie zostawić 

KAJA ... jaki miałam sen, to SZOK !!!
Śniło mi się, że oszukałaś matkę naturę i jeszcze przed urodzeniem Tymka okazało się, że jesteś na początku następnej ciążyi lekarze musieli kombinować, żeby podczas cesarki wyciągnąć szybko małego, a drugie zostawić
Wyobraźnia ciężarnej nie zna granic![]()

Obowiązkiem każdej foruowiczki BB jest opisac swoj poródOczywiście pół żartem to piszę, zrobisz jak uważasz i jak sama ochłoniesz. Zawsze to można ubrać w ładne słowa - myślę, że każda tu wie, że różnie może być.
Ja np opisy każdej CC nawet tej z okropnymi cierpieniami po i w trakcie (bo czasem tak bywa) czytam z ochotą. No tak mamopisy SN mnie nie emocjonują bo przeżyłam więc wiem z czym się to je.
Gratuluję, że jesteście już w domku Beti
agbar - faktycznie ty narazie rodzic nie możesz ;-)
jola - że ja nie dotrwampalcem nie ruszę do 12, - chyba, że na klawiaturze - będę nadprodukowac tu, że szok ale dotrwam
![]()
Ale badz twarda
Nie zazdroszcze zimnicy w domku, jak nie lubie zimna, my w takich wypadkach albo kominek albo elektrycznieBeti super, że już w domku jesteście :-)
Ale się wkurzyłam, koleś od oleju zadzwonił, że jest za ciemno i nie wiedzie w naszą uliczkęCo za patafian, po prostu prawda jest taka, że już mu się robić nie chciało, bo nasza uliczka jest oświetlona i chwilę po telefonie kolega wyleciał, a tam nikogo nawet nie było
Wiedział kolo, że biuro jest już zamknięte i, że nawet jak tam zadzwonimy to co najwyżej będziemy mogli się nagrać na sekretarkę
Ostatni raz w tej firmie olej zamówiliśmy, dobrze, że przynajmniej T. w kominku napalił to jakoś wytrzymamy do jutra, tyle, że po nocach musieliśmy wstawiać Olisia łóżeczko do nas, bo u Młodego w pokoju temperatura zeszła już do 5 stopni
![]()

To ja się tu postaram wślizgnąć.. bardziej udzielać bom już Styczniówka .. mam nadzieję , że mogę się tak do Was teraz wkręcić
to Wam troche przynudzę
jako , że przeterminowałam sie już 5 dni temu.. byłam wczoraj u gina.. no i się dowiedziałam, że jesli nic się nie rozkręci samo ( a sama w to już wątpie) to w czwartek mam się zgłosić do szpitala.. na wywołanie
grunt ze łożysko jeszcze jakoś śmiga, że przepływy dobre , że szyjka miękka..
no ale szyjkę miękką i rozwarcie to ja miałam już w 37tc .. i już wtedy rzekomo miałam rodzić ..
to mniej wiecej tyle, O!
idę dosypiać bo wyprawieniu chłopka do pracy..
aaaa no i gdzie moje maniery..
Dzień Dobry![]()
yol_a powodzenia !!!!!!!! ;-) już jutro będziesz tuliła swoje maleństwo,zazdroszczę!
A my wzięliśmy psiaka i jestem przeszczęśliwajeszcze nie widziałam tak ślicznego szczeniaka. Olała nam łózko już z 10razy, ale wybaczyłam jej to- niech nie myśli że od pierwszego dnia rygor wprowadziłam
spała z nami w nocy, a raczej z D.. a raczej na D.. chyba się polubili
no i raz tylko piszczeć zaczęła .. o 3:30,ale wystarczyło,że się wtuliła w D i zasnęła :-) a śpi....NON STOP!
Jeśli chodzi o wyprowadzanie, to chyba jeszcze na to za wcześnie-ona dziś dopiero miesiąc kończy,jest maleńka i nie wyobrażam sobie, że mogłabym ją wypędzić na podwórko, bo jest -25stopnimuszę nauczyć siusiać na gazety narazie.
Kurcze,dziś mam KTG o 9:30 i jakoś boję się iść. Mam złe przeczucia![]()

Kochane wrociłam na BB!
Jestesmy w domku od wczoraj od godz 16
Kasiulka schudla w szpitalu tylko 135g wiec wypisali nas w 3 dobie.
Na razie pieknie je co 2-3h, choc dla mnie to bol masakryczny, ale sie ciesze ze jej to słuzy. Z reszta w czasie pobytu w szpitalu tak sie napatrzylam ze zaczelam sie cieszyc z tego ze mnie bolą brodawki, bo przy problemach innych kobiet takie to pikus!
Ide karmic!
Nawet pies już nie chce ze mną chodzić
Chyba jednak dzidziol mnie nie posłuchał
Ale chociaż jak tak latam to się nie mam czasu denerwować
Szybciutko wróciłyście :-) Trzymajcie się cieplutko
Witaj z powrotem:-)