reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Pierogi zrobione niestety makowiec przkladam na jutro bo nie mam cukru waniliowego ani proszku do pieczenia .Pierogi zrobione wyszloponad 50 szt .Nicol spi wiec ja zabieram sie za mycie podlog i za prasowanie...

reklama
Normalnie spocona jestem :-D
Dobrze, że roxeen nie urodziła bo bym umarła nie wiedząc o której pierwszej pisać. yol_a mnie zastrzeliła tym telefonem - przyznam się wam szczerze, że w słup soli się zamieniłam. Bardzo kiepsko ją było słychać, nie wiem dlaczego tak szybko cc skoro plan był na jutro. Tzn ona mowila ale tak przerywało a poza tym ona ciuchutko bo pewnie dopiero co wybudzona z narkozy.
Normalne centrum dowodzenia się zrobiłam, jeszcze mi któraś dziś napisze, że urodziła to zawału serca dostanę,... obstawiam jednak, że to nie koniec i dzielnie zniosę - piszcie :-D:-D
macy przetrminowana cichaczem poszła rodzić i zabrała kilka ze sobą :-D
Jak ochłonę napiszę do sylwia100 co nowego.

reklama
Do góry