reklama
labamba23
podwójna mama
Wronek urodziła półroczne dzieckoMAcy i Wronek już też tulą swoje maleństwa
a Wronek podziwiam nieźle synuś ważyoby moja tyle nie miała ..aż się zastanawiałam czy dobrze mi napisała no ale tez i długi wic rozmiar 56 chyba się im nie przyda
![]()
No proszę prawie jak pani profesorA ty mi sie dzis snilas kolezanko,stalas nade mna w takich profesorskich okularkach,machalas kijkiem czy jakas linijka i upominalas zebym kolejki nie blokowala
Tez chyle czola...matko jedyna...co za wymiary...Ciekawe ile ubranek ma do odlozenia hihi;-)![]()

Ale dziś wysyp maluchów, jestem w szoku:-) No i Macy niespodziewankę nam zrobiła:-) Ale niech lepiej szybko wraca bo listę trzeba uzupełniać
;-)Ja się nadal fatalnie czuje, spałam w nocy ponad 11h a wstałam strasznie zmęczona i jeszcze ta głowa, buuu

Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki10/10
mąż Joli
To wielkie gratulacje zarówno dla mamusi, jak i dla tatusia

Karoli4
Fanka BB :)
Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki10/10
mąż Joli
heh, dzieki za info:-) wstawione w dobre miejsce:-)
Paulinaa
Mama Adasia '2010
A ja narobiłam się gołąbków chyba z 50 sztuk .....zjadłam na pocieszenie dwa i w międzyczasie ryczałam z 3 razy ze wszystkie rodzą a ja nienie wiem co się ze mną dziś dzieje jakiegoś doła złapałam ;-)
Gosiu i mnie deprecha złapała że u mnie nic do porodu.
Pozostaje Nam tylko czekać
morka
Nie no wymiatają dziewczyny

Co się dzisiaj dzieje????
A to Wronka maleństwo to ile ważyło ostatnio?:-) Będzie kawaler dla mojej kruszynki
Macy też? Już się jej znudziło przepuszczanie wszystkich?
Ja cały las oblatałam i dostałam trzy skurcze w prezencie
i pies padł
I się poddaję
Dziękujemy za wiadomość od Sylwii . Będzie dobrze , głeboko w to wierzę
A tak wogóle to coś tu o tachykardii przeczytałam. Ja mam zawsze powyżej 100 uderzeń serca na min. i czegoś takiego nie mam/
E-milka też???? No przecież co minutę nowe dziecię będzie

Co się dzisiaj dzieje???? A to Wronka maleństwo to ile ważyło ostatnio?:-) Będzie kawaler dla mojej kruszynki

Macy też? Już się jej znudziło przepuszczanie wszystkich?
Ja cały las oblatałam i dostałam trzy skurcze w prezencie
i pies padł
I się poddaję
Dziękujemy za wiadomość od Sylwii . Będzie dobrze , głeboko w to wierzę

A tak wogóle to coś tu o tachykardii przeczytałam. Ja mam zawsze powyżej 100 uderzeń serca na min. i czegoś takiego nie mam/
E-milka też???? No przecież co minutę nowe dziecię będzie
Ostatnia edycja:
Pasibrzuch
A pełnia to na pewno była 31 grudnia?!?! 

reklama
sandrq
Morka jak chcesz szybko urodzic to moglas za mnie dzis pozalatwiac sprawy papierkowe biegalam od 10 z urzedu do urzedu zalatwialam wszystko malej i niedawno dopiero do domq wrocilam nie mam juz sily brzuszek boli i padam dobrze ze mala spi