reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Super ze u Sylwi juz troche lepiej dalej trzymam kciuki i modle sie za nich
Wronek , ale jestes dzielna 5 kg nono.
Ale narobilyscie mi ochoty na paczki.

MAcy i Wronek już też tulą swoje maleństwa :tak::tak::tak:

a Wronek podziwiam nieźle synuś waży :-D oby moja tyle nie miała ..aż się zastanawiałam czy dobrze mi napisała no ale tez i długi wic rozmiar 56 chyba się im nie przyda :-D
Wronek urodziła półroczne dziecko:-D

A ty mi sie dzis snilas kolezanko,stalas nade mna w takich profesorskich okularkach,machalas kijkiem czy jakas linijka i upominalas zebym kolejki nie blokowala:szok::-D:-D

Tez chyle czola...matko jedyna...co za wymiary...Ciekawe ile ubranek ma do odlozenia hihi;-):-D
No proszę prawie jak pani profesor:-D
Ale dziś wysyp maluchów, jestem w szoku:-) No i Macy niespodziewankę nam zrobiła:-) Ale niech lepiej szybko wraca bo listę trzeba uzupełniać:-p;-)
Ja się nadal fatalnie czuje, spałam w nocy ponad 11h a wstałam strasznie zmęczona i jeszcze ta głowa, buuu:zawstydzona/y:

Nie no wymiatają dziewczyny:szok::szok::szok: Co się dzisiaj dzieje????
A to Wronka maleństwo to ile ważyło ostatnio?:-) Będzie kawaler dla mojej kruszynki:-D
Macy też? Już się jej znudziło przepuszczanie wszystkich?
Ja cały las oblatałam i dostałam trzy skurcze w prezencie:sorry2: i pies padł :-D I się poddaję:happy2:
Dziękujemy za wiadomość od Sylwii . Będzie dobrze , głeboko w to wierzę:tak:
A tak wogóle to coś tu o tachykardii przeczytałam. Ja mam zawsze powyżej 100 uderzeń serca na min. i czegoś takiego nie mam/

E-milka też???? No przecież co minutę nowe dziecię będzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Morka jak chcesz szybko urodzic to moglas za mnie dzis pozalatwiac sprawy papierkowe biegalam od 10 z urzedu do urzedu zalatwialam wszystko malej i niedawno dopiero do domq wrocilam nie mam juz sily brzuszek boli i padam dobrze ze mala spi

Do góry