reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Habcia- a juz myślałam ze u Was jest dobrze, zdrówka dla Was kochani.
Elunia- gratuluje zębala, no i zdrówka życze
A mój Max wczoraj wieczorem zwymiotował mi trzy razy, tak średnio co 30 min. już myślałam że to rota-wirus, ufff... chyba nie bo dzisiaj od rana ani razu. Wydaje mi sie ze zaszkodziło mu winogrono, bo je mu wczoraj dałam i min. je zwrócił.

No my jeszcze sanek nie mamy. A dzisiaj był ksiądz po kolędzie a Miłoszek taki grzeczny przy nim był.:-D
Habcia zdrowiej ty i maleństwo:tak: Ja jeszcze też nie wyzdrowiałam. Jutro chyba pójdę na kontrolę.Tylko żeby nie było antybiotyków.:no:
Miłosz dzisiaj spał tylko z 15min.Wogle nie chce dzisiaj spać.:-(

nimfi- sanki kapitalne. ale mi się podobają,:tak::tak::tak: my mieliśmy takie drewniane z oparciem, hmm.. swoja droga ciekawy gdzie ja je mam. zreszta co mi po nich i tak tu śniegu nie ma:-:)-(

Bidulek z tego Maksia no i z Habci też. Choroba i choroba tylko:no:. Wiki na szczęście nie choruje już 3-ci miesiąc, w sumie od kiedy podaję jej rano i wieczorem po 10 kropli wit. C. Na spacerku jesteśmy codziennie o 2 razy. Około 11-tej i 16-tej:tak:
Dzisiaj WIKUNIA ZROBIŁA PIERWSZE KROKI SAMA!!!!!!!!! I to nie jeden, a poleciała całą serią:-D Ależ jestem dumna:cool2: No i nocki w dalszym ciągu spokojne i przespane w całości. Terapia dała efekt:tak::-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki:-)

reklama
Do góry