reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Macie jakieś sposoby żeby zatrzymać lub cofnąć czas?:szok:
Jak jutro nie wejdę na BB to mi będą musieli jakiś detoks w szpitalu zafundować :-D Taka uzależniona jestem:blink: Ale obcykałam że przez komórkę też można tylko nie wiem ile pomarańczowy operator kasuje za wirtualną przejażdzkę:sorry2: Cholewka ale będzie lipa:dry:
I nawet nie będę wiedzieć czy Andzia z rosołem czy już po:baffled:

reklama
Jak jutro nie wejdę na BB to mi będą musieli jakiś detoks w szpitalu zafundować :-D Taka uzależniona jestem:blink: Ale obcykałam że przez komórkę też można tylko nie wiem ile pomarańczowy operator kasuje za wirtualną przejażdzkę:sorry2: Cholewka ale będzie lipa:dry:

heheh.. no ja niestety nie znam żadnego sposobu. A operator może nieźle skasować :szok: Ale wystarczy jakiś pakiecik sms i już można konwersacje prowadzić przez pośrednika:-D:-D:-D hehe..

Ja też chce wiedzieć. M chce mi laptopa dać ale po tym jak już ogłosiłam,ze wszpitalu chce być w izolatce - ze niby nie chce nowych kolezanek poznawac i jeszcze z lapem wjade naprawdę mnie odizolują :-D

jak nie wody to niby co rosół?:-)
:-D:-D:-D:-D
Głupole same na tym BB

Pasztet nie pasztet ja was jeszcze zaskocze jak dzis w nocy pojade:-p Tylko ze troche sama w to nie wierze:-D:-D:-D
Własnie dostalam pol szklanki pifa:-) se zaszaleje, znieczule sie i lece rodzic:-D:-D

E: Osttani sms mnie rozwalil, nie wszystkich jeszcze opuszcza poczucie humoru na porodówce

Ostatnia edycja:
No to ja melduje, że jak narazie nic więcej mi nie leci:-pale cały czas jestem w pozycji pionowej:-p;-) mam nadzieje, że tak zostanie:-p W razie czego ręcznik pod ręką i chyba sobie założe bella mama na noc-na wszelki wypadek:-p:-DA jak się powtórzy to lece na IP.:shocked2::baffled:Zmykam, szykować męzowi kolacje:-p:-D ale nie rosół:-D:-D:-D
Do jutra dziewczynki:-D

Ja wróciłam z usg :tak:

i od razu zerkam czy ktoś nie urodził jak mnie tą chwilę nie było :-D
humorek mi się po badaniu poprawił bo wszystko ok i mam się nie martwić i mogę spokojnie 2 tygodnie jeszcze pochodzić :-p
Facet ostrzegał że przy wysokim ciągłym ciśnieniu mogą być problemy z przepływami i to że mam wysokie u gina to jednak widać ze tylko z nerwów bo wszystko gra :tak:a mówiłam ze w domu mam ok :tak:

Kacha ;-)

I zaraz dopiszę smsa od Wronek bo doszła mi dalsza jego cześć po 17:00 jak jechałam do ginekologa :-D;-)

Kaja 10 -trzymam za slowo .
Zrobilyscie mi ochoty na paczki , galaretki i mandarynki a tutaj sklepy do 20 i usze do jutra czekac a jezyk to mi zaraz do du...y ucieknie.Ja ide sobie polezec w wannie bo maz przyszedl wiec posiedzi z Nicol.

No i pizza pochłonięta..:-D M mi teraz dorównał brzuchem tak się objadł :-D:-D:-D Wchodzę jeszcze na chwilkę zerknąć czy żadna nie rodzi...:-)
Jutro wybieram się na 15:00 na wizytę do Gin więc zobaczymy co i jak. Teraz szykuję kąpiel i leniuchowanie w łóżeczku. Bo ledwo się ruszam:-p

Życzę Wam kochane spokojnego wieczoru, i nie rodzić mi tu czasem.
Musze być na bieżąco a co:-):tak:

Ale widzę że tutaj straszna cisza

Ostatnia edycja:
ja też jutro mam wizyte u lakrza, tylko ja na 11. Ciekawa jestem co mi powie.+

Dziewczyny, tak mnie wszystko tam na dole boli, że jak mam zrobić kroka to chce mi sie płakać. Cały brzuch mam twardy, co jakis czas czuję tami mocny ucisk ale nie wiem tak naprawdę czy to skurcze czy nie :(
Powiedzcie mi czy kazdy skurcz boli czy skurcze to tez takie mocne uciśnięcia....??

reklama
ojej jaka tu cisza - czyżby wszystkie naraz zaczęły rodzić >!? :-)

ja do szpitala dzisiaj nie jade bo jakies oblężenie jest i nie ma czasu dla mnie Położna ani miejsca żeby obejżeć podwozie także zostało mi tylko czekać .....wsumie to niewiadomo na co hihii ;-):tak:

ide dalej leniuszkować :)

Do góry