reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czesc dziewczynki.Brat mi podrzucił laptopa do szpitala .Teraz siedze i czytam o tej wadzie serca która ma mój synek jest to przełozenie naczyń.Czekamy ba decyzje kiedy bedzie mógł byc operowany.Narazie miał zrobiony zabieg ,który uratował mu zycie.Jutro wychodze ze szpitala i jade w koncu do mojego syneczka.Na miejscu mam nadzieje ze dowiem sie wiecej.Jest na oiomie i mozna tam wejsc tylko na chwile ,ale dla mnie to bardzo duzo ,abym mogła choc za rączke go potrzymac,bo nawet mi go nie dali po porodzie .Kocham całym sercem moją kruszynke i nie ma innej mozliwosci-musi byc dobrze.Jak bedzie na normalnym oddziale to zostane tam w hoteluzebym mogła byc przy nim cały czas.Staram sie odciagac mleczko aby pózniej mógł byc karmiony moim a nie sztucznym.Dziekuje za wasze wsparcie i prosimy jeszcze o modlitwe za zdrowie Oliwierka

Trzymaj sie cieplutko, jestesmy z wami myslami:tak: Bedzie dobrze

Ja juz mowie dobranoc, zobaczymy co jutrzejsza wizyta przyniesie.
Spokojnej nocki:-)

reklama
Sylwia, trzymam kciuki mocno mocno zacisniete. Wszystko bedzie dobrze!!!

No i pizza pochłonięta..:-D M mi teraz dorównał brzuchem tak się objadł :-D:-D:-D Wchodzę jeszcze na chwilkę zerknąć czy żadna nie rodzi...:-)
Jutro wybieram się na 15:00 na wizytę do Gin więc zobaczymy co i jak. Teraz szykuję kąpiel i leniuchowanie w łóżeczku. Bo ledwo się ruszam:-p
Życzę Wam kochane spokojnego wieczoru, i nie rodzić mi tu czasem.
Musze być na bieżąco a co:-):tak:

Ale widzę że tutaj straszna cisza

Ja tez zezarlam pizze, nie zdradzilam mojej ulubionej z tej pizzerii i wchlonelam Margherite, pycha!:-p

Mamusi już gratulacje złożyłam na innym wątku;-) wiec i tatusiowi GRATULUJĘ :tak::-)

Tatuś dziękuje i w nagrodę przesyła słodką fotkę :D

20100105313.jpg

Mamusia już go karmi i sobie razem leżą:)

SYLWIA JESTESMY Z WAMI! Napewno wszystko bedzie dobrze!

a mnie takie bole podbrzusza od rana mecza ze to szoook....:baffled: takie ciagnace w dol i jakby od krzyza...i nie wazne czy leze siedze czy chodze wogole nie mijaja...

yola bozeeee jakie sliczne malenstwo:)))))))

Sylwia mocno trzymam kciuki za Was, wszystko musi skończyć się dobrze:tak:
Czy ta wada co ma Oliwierek to TGA (przełożenie wielkich pni tętniczych)? Mój Młody miał ASD i VSD czyli ubytki w przegrodzie międzykomorowej i między przedsionkowej, na szczęście skorygowane z powodzeniem w czerwcu 2008 roku. W tej chwili nie ma już nawet potrzeby przyjmowania leków krążeniowych i jedynie raz na rok mamy kontrolę u kardiologa.
Jeśli chodzi o TGA to postaram się znaleźć na forum rodziców dzieci z ZD rodziców, którzy mają dzieciątko z tą wadą, ewentualnie podaję Ci link do forum:
Zakątek 21 :: Strona Główna
Drugie forum jest już ukierunkowane właśnie na dzieci z wadami serca i myślę, że tam dowiesz się jeszcze więcej:
::: FORUM Fundacji Serce Dziecka ::: :: Strona Główna

Trzymaj się Kochana bardzo mocno:tak:

.Dziekuje za wasze wsparcie i prosimy jeszcze o modlitwe za zdrowie Oliwierka
Sylwia musisz być dzielna dla synka ciągle o was myślimy musi być dobrze !!!

Tatuś dziękuje i w nagrodę przesyła słodką fotkę :D
Mamusia już go karmi i sobie razem leżą:)
śliczności ....aż zazdroszczę i mamusi i tatusiowi że mogą już uściskać i wycałować swoje maleństwo :sorry2:

a mnie takie bole podbrzusza od rana mecza ze to szoook....:baffled: takie ciagnace w dol i jakby od krzyza...i nie wazne czy leze siedze czy chodze wogole nie mijaja...
może skurcze albo przepowiadające albo coś się rozkręca ;-)

Ja zapomniałam dopisać że w końcu poznałam wagę mojego dziecka 3575g +- 522g ...wiec dużo mi to nic nie dało ... bo może i mieć ponad 4kg ;)

gosia u mnie to juz sie tak rozkreca i rozkreca ale cos sie rozkrecic nie moze:-p i znajac zycie to sie bedzie tak do lutego rozkrecac....;-) po co maly sie ma spieszyc a niech sie mamuska jeszcze troche pomeczy:-p

gosia u mnie to juz sie tak rozkreca i rozkreca ale cos sie rozkrecic nie moze:-p i znajac zycie to sie bedzie tak do lutego rozkrecac....;-) po co maly sie ma spieszyc a niech sie mamuska jeszcze troche pomeczy:-p
jak mu dobrze to co ma się spieszyć :-D skurcze muszą być bo wszystko się przygotowuje a nie tak jak u mnie zero objawów i potem się męcz kobieto :baffled:;-)

Jedynie co mnie pociesza bliżej końca niż dalej ;-)

reklama
Czesc Laski.:-) Jestem juz w domu, ze smoczyca u piersi.:-D Wzielam Was przez zaskoczenie, co? :-p A najbardziej sama siebie. Bole od 3.30, urodzilam 10.51. Porod dluzszy niz z synkiem i koncowka ciezsza, ale najwazniejsze, ze wszystko jest ok. Dzieki za wszystkie smski. Nawet nie wiecie, ile to znaczy. Karoli, Ciebie przepraszam, ze nie odpisalam, ale padl mi telefon. :wściekła/y: Sciskam Was mocno! I do roboty!;-)

Do góry