Dorciaa
Fanka BB :)

Sylwia100 na pewno wszystko będzie dobrze, ważne, że wykryto w końcu wadę, wiedzą co to i jak leczyć, trzymam kciukaski, powodzenia!

Macy jestes niesamowita! i już w domku i na bb! Podziwiam i zazdroszczę, ze dzidzia już z wami:-)
oj to teściowa ma strasznie ciężką trasę do wasWitam porannie , ja juz przy kawce.
Co do porodow rodzinnych to ja bardzo chciala ale Mia musi trafic jak tesciowa bedzie konczyla prace wtedy moze zajac sie Nicol i jest w Zurichu inaczej ma do nas 200 kg wiec moje dziecko mmoze sie rodzic np dzis o 20 a jak nie to rodze sama.

galaretki wszystkie zjadłam

Emilcia dajesz czadu! laptop na porodówce!ja to nawet nie wiem czy u nas mają tam internet

moja noc do dupy delikatnie mowiąc chyba już nie wiem co to sen i na Boga
Karoli jak ty to robisz że przesypiasz noce

co do pączków to tez dupa narobiłam smaka i się smakiem obeszłam

do tego zgubiłam szczotkę psa - chciałam go wyczesać wyjęłam z szuflady i posiałam za chiny nie znalazłam nawet łąkę dwa razy zwiedziłam czy aby mi nie wypadła no sierota nad sierotami ze mnie teraz to łapię doła jak ja się dzieckiem zajmę

oj mówie wam głupia jakaś jestem
dzisiaj śniła mi sie agagsm - że z moim m do Niemiec mieliśmy jechać do jej domu żeby wyłączyć światła bo jeje akurat nie ma

laski czy was bolą dłonie? normalnie nie wiem co się dzieje bo w nocy i z rana bolą mnie dłonie i to potwornie, zwłaszcza jak zginam palce czyli tak w kościach

E: sprawdziłam w necie to sie chyba nazywa 'zespół cieśni nadgarska'
Ostatnia edycja: