reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewczyny, mam pytanko.
Byłam dziś na wizycie u gina i badał mnie wewnętrznie, a teraz mam wydzielinę podbarwioną na różowo. Miałyście tak?
Rany, chyba nic się nie stało i nie będę rodzić, bo to trochę za wcześniej......

reklama
A ja ciagle opycham sie chlebem z pasztetem... zjadlam juz 1/3 bochenka... i ciagle co zjem to ide dosmarowac nastepne kromki.
Potem przyjedzie maz, to nie bede miala ochoty na obiad, ale i tak wepchne w siebie, bo tak zawsze jest.:zawstydzona/y:

Musze chyba zaczac sama jesc i nie czekac na niego z obiadem :tak:

Edit: Evi, ja tak nigdy nie mialam, ale chyba cos dziewczyny pisaly, ze lekarze im mowili, ze tak moze byc wlasnie po badaniu

Ostatnia edycja:
Pasibrzuch mój m stwierdził wczoraj, że na pewno się przeterminuję, a ja mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę juz tulić dzieciaczka:tak:

tesciowa moja chce zebym wzięła położną - na moje oko jest już za późno, poza tym będzie cesara bo mały jest ułożony pośladkowo - ale ona twierdzi, że jeszcze się fiknie - tylko że mi się teraz nie uśmiecha wywalać minimum 500zł w razie 'w':sorry2:
moja tesciowa do tej pory nie wierzy, że znamy płeć i może być niespodzianka:sorry2:

oj zjem jeszcze jednego pączusia, teraz ja i pączki wyglądamy tak samo:-D

oj zjem jeszcze jednego pączusia, teraz ja i pączki wyglądamy tak samo:-D

:-D:-D:-D ja też czuję się jak pączek, tylko nadzienie mam fajniejsze ;-)na razie opchałam się spaghetti, ale dzisiaj kolejne świeżutkie pączki już na mnie czekają, plus gołąbki, szczypiorek na kanapki (pewnie też zjem pół chleba)i chyba WZetki...też sobie tłumaczę, że to ostatki, bo później będę się pilnowała :-p

Tadammm ......suprajs;-)
Jestesmy w domu.To COS to jednak rosol nie wody:-DA na powaznie to po prostu tak rzadki sluz.Maly jest bezpieczny,taki niski poziom wod na tym etapie ciazy moze sie zdarzac,na ktg skurcze do ponad 60,im blizej 70 tym musze przyznac zaczynalo byc nieprzyjemnie ale do zniesienia. O ile sie maly nie ruszy do wyjscia to co dwa dni na ctg bedziemy sie zglaszac- no chyba ze cos sie zacznie dziac albo cos nas zaniepokoi...No i chyba to tyle.Spytali czy chce zostac w szpitalu,naturalnie od razu powiedzialam ze nie i oto jestem:-)Tak wiec nadal czekamyyyyyyy

Dziekuje za kciuki i bede pewnie prosic o powtorke;-)

Tadammm ......suprajs;-)
Jestesmy w domu.To COS to jednak rosol nie wody:-DA na powaznie to po prostu tak rzadki sluz.Maly jest bezpieczny,taki niski poziom wod na tym etapie ciazy moze sie zdarzac,na ktg skurcze do ponad 60,im blizej 70 tym musze przyznac zaczynalo byc nieprzyjemnie ale do zniesienia. O ile sie maly nie ruszy do wyjscia to co dwa dni na ctg bedziemy sie zglaszac- no chyba ze cos sie zacznie dziac albo cos nas zaniepokoi...No i chyba to tyle.Spytali czy chce zostac w szpitalu,naturalnie od razu powiedzialam ze nie i oto jestem:-)Tak wiec nadal czekamyyyyyyy

ooo witamy spowrotem:-)no to teraz czekać:tak:

Ach ja tez bardzo chce albo być w domku albo juz poród a nie leżeć w szpitalu:sorry2:jeju ciekawe co jutro usłysze:sorry2:

Kaja ja też sie trochę wiązania boję, ale specjalnie kupiłam elastyczną chustę bo na start ponoć najlepsza i najpierw wiążesz a potem wkładasz dziecko...
juz nie moge sie doczekac chusty i żałuję że tak późno na to wpadłam... bo one są fajn e od początku a ja myślałam że dla starszych dzieci..
a tu link do mojej chusty i w opisie link do strony producenta z filmikiem instruktażowym.... tyle to chyba opanuję:-)
Chusta nosidełko Moby Wrap z USA mobywrap tanio (864473146) - Aukcje internetowe Allegro
Podobały mnie się inne wzory w innym sklepie ale cena już nie więc zamówiłam gładką chustę w kolorze moss :-)
a tu ten filmik, i jeszcze dodatkowy z youtube...
Klara wielkie dzięki, bardzo mnie to korci

Też zastanawiałam się nad chustą, ale wydaje mi się, że troszkę trwa dojście do wprawy z wiązaniem, a ja muszę być gotowa np. na wyjście z psem JUŻ, więc chyba jednak na początek zdecyduję się na worek, a później na nosidełko na szelkach...
Jaki to worek? Możesz pokazać? Może worek też niezly?

Tadammm ......suprajs;-)

No faktycznie.. niespodzianka... :-D
Znaczy dziś całkiem przerwa:confused::-D Pewnie po to aby macy doszła do siebie i nadrobiła obrazki z wczoraj :-D

reklama
Do góry