reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej:happy2:

Mało mnie tu ostatnio, bo dzieciaków mam "dużo" w domu:-p A tak poważnie to strasznie się rozleniwiłam przez te Święta:sorry2: Dopiero powoli dochodzę do rzeczywistości i codziennego życia;-)

Karolinko cieszę się, że u Was wszystko zaczyna się układać i wracać do normy:tak: Dobrze, że Milenka powoli zaczyna akceptować swój nowy dom:happy2: W Portlaoise mroźno i nawet trochę śniegu się znajdzie, ale na sankach się nie pojeździ;-)

Gosiu to Ci się niespodzianka szykuje i do tego całkiem pokaźna:tak: Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko i lekko;-) Teraz to korzystaj na maxa z wszelkich luksusów i dobrodziejstw posiadania jednego, prawie w pełni samodzielnego dziecka:-D

Matyldo takie widoki i sytuacje zawsze rozczulają do łez... bez względu na to czy to pierwszy czy drugi... czy kolejny raz:happy2: Bardzo się cieszę, że tak "płynnie się zastanowiliście" za nim się tak naprawdę zdecydowaliście;-)

Susu Lusia poprostu znowu musi wrócić do starych zwyczajów, myślę że to nie potrwa dłużej niż parę dni. Będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Rosmerta już niedługo pewnie i Ty ogłosisz nam swoją nowinę;-)

Dziewczyny życzę Wam lepiej przesypianych nocek:tak: Ja za to bym tylko spała ostatnio:sorry2:

Miłego dnia:-)

oj problemów ze spaniem to ja napewno nie mam, szczególnie odkąd się Hubek urodził;-):-D przykładam głowe do poduszki i zaraz zasypiam :tak:
zreszta nigdy nie miałam problemów ze spaniem, ale wspólczuje tym co maja, tymbardziej, ze odespać cięzko potem w dzień cokolwiek

Wolfia no własnie czytałam, ze na Wyspach zima w pełni, u mojego brata w Szkocji kilkanascie cm śniegu i ślizgawica:szok:, wszystko spowolnione przez to, no ale tam maja prawo byc zaskoczeni atakiem zimy:-p

Susu za kilka dni Lusia sie przyzwyczai zobaczysz:tak: nam tez cięzko wrócic po przewrie do codzinnych obowiązków więc co dopiero dzieciaczkom:sorry2:

oj a ja problemu ze spaniem nie mam raczej ze wstawaniem gdybym mogła przespałabym pół dnia:zawstydzona/y:
a ja w wir nauki wpadłam sesja ech... no i zawsze w takich momentach pluje sobie ze nie uczyłam sie na bieżąco leniuch ze mnie straszny:zawstydzona/y:

mi się pojawił kłopot z zasypianiem a nie może ze spaniem bo potem długo śpię :-D

byłyśmy z Emilką na spacerku i zachciało jej się wyścigów a kilka sekund przed mówię ze się przewróci bo ślizgawica i się poślizgnęła tak na tym pagórku zwalniającym auta że dobrze że zęby ma całe :baffled: ale by mogli chociaż troszkę soli pośwcięcić na te chodniki a nie sypać po śniegu piaskiem :wściekła/y:

Witam:-)

Gosia oni maja limit korzystania z soli:tak:, bo to potem spływa pod rosliny i niszczy wszystko, dlatego sypia sola tylko na głównych drogach a boczne i chodniki sypią piaskiem:tak:

no to ja dzis zaczynam zajęcia fitness:tak::-) dostałam na urodziny prezent od moich chłopaków - karnet na zajecia i własnie dziś sie zaczynają:-) no a ja jak na złośc dzis dostałam @:wściekła/y::baffled: no ale nic to, ketonalek łykne i śmigam, nawet pewnie dobrze mi to zrobi:-p

no i jedziemy na 9 na zdjecie gipsu... ciekawe co powie lekarz i ile zajmie dojście do pełnej sprawności w tej nodze teraz....no cóz, najgorsze juz za nami, teraz to tylko lepiej moze być:tak:

miłego dnia babencje:-)

reklama
Hej Babeczki!

U nas prawdziwa, biała zima. Taka jaką lubię:tak:

Gosia ja już wolę jak sypią piaskiem niż solą: szkoda butów i łap mojego Lolka. Ostatnio zrobiła mu się od soli ranka na łapce między opuszkami i chyba bez psich butów się nie obędzie. Chociaż nie umie za bardzo w nich godzić i obciacho (wg T.:-p) w nich wygląda;-)

Rosmerta - fajny prezent od chłopaków:tak: Ja swój karnet tylko na basen zostawiłam, a na aerobik z ważnością do 15 stycznia oddałam koleżance. Wolę nie ryzykować:tak:

Dziewczyny współczuję problemów ze snem. Ja nic tylko bym spała i spała. Wczoraj po pracy 2 godziny, a wieczorem jak weszłam do łóżka o 23.00 to nie wiem nawet kiedy oczy zamknęłam. Rano ciężko mi się wstaje, budzik dzwoni a mi wydaje się że to środek nocy. :tak:

Do góry